Povezane vesti
Luna kroz suze otkrila: Zbog Anastasije Ražnatović sam ovakva, zgazila me kao kera (video)
Večernje novosti 06.04.2018
Pretodne noći odjednom su u Zadruzi izbila tri ozbiljna okršaja, i to tokom pitanja gledalaca čemu se skoro niko nije nadao! Pretodne noći odjednom su u Zadruzi izbila tri ozbiljna okršaja, i to tokom pitanja gledalaca čemu se skoro niko nije nadao… »
(Video) Luna lije suze zbog Anastasije? Ona me zaje.ala zbog muškarca, kao mrava me uništila!
Kurir 06.04.2018
U rijalitiju je između Lune Đogani i Jovane Tomić Matore nastala svađa, nakon pitanja zašto pričaju da su dobre prijateljice, a u rijalitiju ne razgovaraju. Luna je bila povređena što se Jovana više druži sa Kijom Kockar, koju je kod nje ogovarala. Luna… »
Vesti dana »

(Mapa): U naredne 3 noći se dobro naspavajte, čeka nas neprijatna vrućina koja izluđuje! Ovog datuma temperatura u hladu će biti nesnosna, a kraj vrelini se ne nazire
Blic pre 54 minutajoš 5 povezanih

Pobjeda: Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu na crnogorskom primorju
RTV pre 29 minutajoš 1 povezana

Menjaju se pravila u policiji: Uskoro bi umesto sveže obrijanog policajca mogao da vas zaustavi čovek sa bradom: Evo šta bi još moglo da se promeni
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 6 satijoš 1 povezana