Povezane vesti
Afera agrokor Todorić: Sa Đinđićem sam dogovarao kupovinu "Frikoma"
Večernje novosti 15.04.2018
Osnivač "Agrokora" Ivica Todorić je, u intervjuu za N1, izjavio da je sa nekadašnjim premijerom Srbije Zoranom Đinđićem dogovarao kupovinu "Frikoma" i da je u Srbiji pre kupovine "Merkatora" uložio 400 miliona evra. Osnivač "Agrokora" Ivica Todorić je, u… »
Todorić: Sa Đinđićem sam dogovarao kupovinu "Frikoma"
RTV 15.04.2018
LONDON - Osnivač "Agrokora" Ivica Todorić je, u intervjuu za N1, izjavio da je sa nekadašnjim premijerom Srbije Zoranom Đinđićem dogovarao kupovinu "Frikoma" i da je u Srbiji pre kupovine "Merkatora" uložio 400 miliona evra. Todorić je intervju dao u… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
Vojvodina posle 12 godina slavila u Beogradu nad bledom Zvezdom i ponovo uzela meru aktuelnom šampionu
RTS pre 7 minutajoš 44 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 7 minutajoš 50 povezanih
Stojaković: Zadovoljan sam konačnim rezultatom i stvorenim prilikama protiv Radničkog
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih