Povezane vesti

Makron tvrdi da je ubedio Trampa da ne povlači trupe iz Sirije

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Makron tvrdi da je ubedio Trampa da ne povlači trupe iz Sirije
Francuski predsednik kaže i da je nagovorio SAD da obustave vazdušne udare.
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je ubedio američkog predsednika Donalda Trapa da ne povlači vojsku iz Sirije i da se dugoročno angažuje u toj zemlji. Tramp je pre dve nedelje najavio da će se SAD "vrlo brzo... »

Makron tvrdi da je ubedio Trampa da ne povlači trupe iz Sirije

BBC News ponedeljak, 16. april 2018.
Francuski predsednik kaže i da je nagovorio SAD da obustave vazdušne udare.
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je ubedio američkog predsednika Donalda Trapa da ne povlači vojsku iz Sirije i da se dugoročno angažuje u toj zemlji. Tramp je pre dve nedelje najavio da će se SAD „vrlo brzo... »

Makron priznao: Ja sam ubedio Trampa da se ne povlači iz Sirije; U maju idem kod Putina

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Francuski predsednik Emanuel Makron izavio je danas da je on ubedio američkog predsednika Donalda Trampa da ostavi trupe u Siriji
Francuski predsednik Emanuel Makron izavio je danas da je on ubedio američkog predsednika Donalda Trampa da ostavi trupe u Siriji. On je u intervjuu za francusku BFM televiziju kazao da je u telefonskom razgovoru, pre napada... »

Makron: Ja sam ubedio Trampa da se ne povlači iz Sirije

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Francuski predsednik Emanuel Makron izavio je danas da je on ubedio američkog predsednika Donalda Trampa da ostavi trupe u Siriji. On je u intervjuu za francusku BFM televiziju kazao da je u telefonskom razgovoru, pre napada koalicionih snaga u subotu, ubedio Trampa da ne povlači vojsku iz Sirije,... »
©2018 Netmark d.o.o.