Povezane vesti

ANABELA POTPUNO PROMENILA PRIČU: Ja navijam da se Sloba i Kija pomire! VRATITE ČOVEKA ŽENI! (VIDEO)

Svet ponedeljak, 16. april 2018.
Anabela Atijas prethodne večeri je gostovala u studiju televizije Pink jer je njena ćerka, Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz Zadruge. Ovom prilikom, Anabela je prokomentarisala sve situacije koje su obeležile prethodnu nedelju. Lunina mama dala je svoje viđenje potpunog sloma koji je... »

Anabela: Ja navijam da se Kija i Sloba pomire

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Anabela Atijas prethodne večeri je gostovala u studiju televizije Pink jer je njena ćerka, Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz Zadruge.
Anabela je prokomentarisala Kijin nervni slom nakon što joj je Sloba Radanović rekao da nije tužna koliko je drugi predstavljaju. - Ona je meni lično rekla da Sloba mora da uđe u rijaliti, da se ne pravi oženjen, da se drži Lune.... »

(Video) Anabela je od početka bila lunina i slobina najveća podrška: Sad priželjkuje da se Kija vrati svom mužu! Šok!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Lunina mama dala je svoje viđenje potpunog sloma koji je doživela Kristina Kija Kockar nakon što joj je Sloba Radanović rekao da nije tužna koliko je drugi predstavljaju. Anabela Atijas je gostovala je njena ćerka Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz Zadruge. Ovom prilikom, Anabela je... »

Zadruga: Posle svega ovoga, Anabela navija da se Kija i Sloba pomire! (VIDEO)

Svet plus ponedeljak, 16. april 2018.
Posle svega ovoga što se dogodilo u rijalitiju "Zadruga", Anabela navija da se Kija i Sloba pomire!
Anabela Atijas je gostovala u studiju televizije Pink jer je njena ćerka, Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz "Zadruge". Ovom prilikom, Anabela je prokomentarisala situacije koje su obeležile prethodnu nedelju. Lunina... »

Anabela promenila priču: Navijam da se Sloba i Kija pomire! (video)

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Lunina mama dala je svoje viđenje potpunog sloma koji je doživela Kristina Kija Kockar nakon što joj je Sloba Radanović rekao da nije tužna koliko je drugi predstavljaju
Anabela Atijas je gostovala u studiju televizije Pink jer je njena ćerka, Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz Zadruge. Ovom prilikom, Anabela je prokomentarisala sve situacije koje su obeležile prethodnu nedelju.... »
©2018 Netmark d.o.o.