Vučić: Bukvalno ste ključna zemlja za Srbiju

Vučić: Bukvalno ste ključna zemlja za Srbiju

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Vučić: Bukvalno ste ključna zemlja za Srbiju
Beograd -- Nemačka je ključna zemlja za Srbiju, istakao je predsednik Aleksandar Vučić.
On je naveo da je samo trgovinska razmena s pokrajinom Baden Virtenberg, čiji je premijer Vinfrid Krečman njegov gost, da je ta razmena dostigla prosle godine 602,4 miliona evra, što je povećanje od 12,6 odsto. Ovde su velike... »

Vučić: Nisam siguran da ću rešenje za Kosovo ponuditi krajem aprila

SEEbiz ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije siguran da će krajem aprila punuditi svoje rešenje za Kosovo, ali da može da garantuje da će vredno raditi da bude postignuto kompromisno rešenje.
Vučić je posle sastanka sa premijerom nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg Vinfridom Krečmanom rekao da rešenje za Kosovo "neće biti bezbolno za Srbe". "Sa kojim god predlogom da izadjemo, on će biti dočekan na nož, kako u... »

"Jedno sam siguran - rešenje neće biti bezbolno za Srbe"

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da još nema predlog rešenja za KiM, da nije siguran da će ispoštovati da to rešenje ponudi do kraja aprila, obećao da će na njemu sigurno raditi ozbiljno, odgovorno i hrabro, ali i konstatovao da ono sigurno za Srbe neće biti lako.
Vučić je na pres-konferenciji s premijerom nemačke pokrajine Banen-Virtenberg Vindfirom Krecmanom, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da će predlog, ako to bude moguće, uraditi tako da ne oslabi poziciju Srbije, ali i da... »

Vučić: Šta bismo mi bez Nemačke?

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vucić izjavio je danas da to što Nemačka ima drugačiji odnos prema Kosovu i Metohiji od Srbije neće promeniti naš odnos prema toj zemlji, jer je Srbija od Nemačke dobila mnogo u poslednje vreme, a to će se u budućnosti samo povećavati.
- Nemačka ima drugačiji odnos prema KiM nego Srbija, ali moram da moram da vas pitam da mi objasnite kakva bi to bila budućnost Srbije bez Nemačke? - upitao je predsednik nakon sastanka sa premijerom nemačke savezne pokrajine... »

Vučić: Nemačka za nas ključna zemlja, hvala na podršci

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Vučić: Nemačka za nas ključna zemlja, hvala na podršci
Premijer i privrednici nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg u poseti Srbiji. Predsednik Aleksandar Vučić očekuje ove godine pet milijardi evra trgovinske razmene sa Nemačkom. Baden-Virtemberg želi da dâ svoj doprinos evropskom putu Srbije, rekao je Vinfrid Krečman.
Nemačka je ključna zemlja za Srbiju, istakao je predsednik Aleksandar Vučić, navodeći da je samo trgovinska razmena s pokrajinom Baden-Virtenberg, čiji je premijer Vinfrid Krečman danas njegov gost, dostigla prošle godine 602,4... »

"Još nemam predlog rešenja za KiM, neće biti lako za Srbe"

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: "Još nemam predlog rešenja za KiM, neće biti lako za Srbe"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da još nema predlog rešenja za Kosmet, da nije siguran da će poštovati da to rešenje ponudi do kraja aprila.
On je obećao da će na njemu sigurno raditi ozbiljno, odgovorno i hrabro, ali i konstatovao da ono sigurno za Srbe neće biti lako. Vučić je na pres-konferenciji koju je imao s premijerom nemačke pokrajine Baden Virtemberg... »

Vučić: Nisam siguran da ću rešenje za Kosovo punuditi krajem aprila (VIDEO)

Beta ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije siguran da će krajem aprila punuditi svoje rešenje za Kosovo, ali da može da garantuje da će vredno raditi da bude postignuto kompromisno rešenje. Vučić je posle sastanka sa premijerom nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg Vinfridom... »

Vučić: Jedno sam siguran - rešenje za KiM neće biti bezbolno za Srbe

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije rekao je da još nema predlog rešenja za KiM, da nije siguran da će ispoštovati da to rešenje ponudi do kraja aprila, da će raditi ozbiljno, odgovorno i hravro, ali da za Srbe neće biti lako
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da još nema predlog rešenja za KiM, da nije siguran da će ispoštovati da to rešenje ponudi do kraja aprila, obećao da će na njemu sigurno raditi ozbiljno, odgovorno i hrabro, ali i... »

Vučić: Nisam siguran da ću rešenje za Kosovo punuditi krajem aprila

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije siguran da će krajem aprila punuditi svoje rešenje za Kosovo, ali da može da garantuje da će vredno raditi da bude postignuto kompromisno rešenje. Vučić je posle sastanka sa premijerom nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg Vinfridom Krečmanom rekao da rešenje za Kosovo "neće biti bezbolno za Srbe".
"Sa kojim god predlogom da izađemo, on će biti dočekan na nož, kako u okruženju, Evropu i svetu, tako i u Srbiji", rekao je Vučić. Predsednik Srbije više puta je najavljivao da će rešenje za Kosovo predstaviti javnosti krajem... »

Vučić: Nemačka ima drugačije viđenje od Srbije kada je reč o Kosovu

Pravda ponedeljak, 16. april 2018.
Treba da rešavamo stvari dijalogom i sa kakvim god predlogom izađem biću dočekan na nož, a za svako rešenje morate da pobedite na referendumu u svojoj zemlji, naglasio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić je, posle razgovora sa premijerom Baden Virtemberga Vinfredom Krečmanom, rekao da je planirao da svoju platformu iznese krajem aprila, ali da nije siguran da će to i biti. Uradiću to ako bude bilo moguće, javnu prezentaciju... »

Vučić pomera rok za predlog za Kosovo?

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da još nema predlog rešenja za KiM, da nije siguran da će ispoštovati da to rešenje ponudi do kraja aprila i konstatovao da ono sigurno za Srbe neće biti lako.
Foto: Beta/Miloš Miškov "Rekao sam da će to biti krajem aprila. Nisam siguran da će biti, ali uradiću to ako bude bilo moguće, govorim samo o javnoj prezentaciji, da ne oslabim poziciju Srbije, ništa više od toga", rekao je Vučić... »

Vučić: Rešenje za Kosovo neće biti bezbolno...Kakva bi bila budućnost Srbije bez Nemačke?

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Vučić: Rešenje za Kosovo neće biti bezbolno...Kakva bi bila budućnost Srbije bez Nemačke?
BEOGRAD - Nemačka je ključna zemlja za Srbiju, istakao je danas predsednik Aleksandar Vučić, navodeći da je samo trgovinska razmena s pokrajinom Baden Virtenberg, čiji je premijer Vinfrid Krečman danas njegov gost, da je ta razmena dostigla prošle godine 602,4 miliona evra, što je povećanje od 12,6 odsto.
Ovde su velike kompanije iz te pokrajine, poput Boša, ali u Pančevo dolazi CTF, uložiće 160 miliona evra, rekao je Vučić na pres konferenciji s Krečmanom, uz opasku da nama isto tako trebaju i stotine malih firmi iz Nemačke koje... »

Vučić o Kosmetu: Jedno sam siguran – rešenje neće biti bezbolno za Srbe

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Vučić o Kosmetu: Jedno sam siguran – rešenje neće biti bezbolno za Srbe
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da još nema predlog rešenja za KiM i da nije siguran da će to rešenje ponuditi do kraja aprila. Obećao je da će na njemu sigurno raditi ozbiljno, odgovorno i hrabro, ali i konstatovao da ono sigurno za Srbe neće biti lako.
Aleksandar Vučić je na pres-konferenciji koju je imao s premijerom nemačke pokrajine Baden-Virtenberg, Vindfirom Krečmanom, odgovarao i na pitanja novinara o njegovoj platformi o Kosmetu. "Rekao sam da će to biti krajem aprila.... »

Vučić protiv zamrznutog konflikta sa Albancima: "Predlog za Kosovo neće biti bezbolan za Srbe"

Srbija danas ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije uveren da će svako rešenje koje ponudi biti dočekano na nož
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije siguran da će rešenje za KiM ponuditi do kraja aprila i konstatovao da ono "sigurno neće biti bezbolno" za Srbe. Vučić je nakon sastanka sa premijerom nemačke pokrajine... »

Vučić: Jedno sam siguran - rešenje neće biti bezbolno za Srbe

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da još nema predlog rešenja za KiM, da nije siguran da će ispoštovati da to rešenje ponudi do kraja aprila, obećao da će na njemu sigurno raditi ozbiljno, odgovorno i hrabro, ali i konstatovao da ono sigurno za Srbe neće biti lako.
Vučić je na pres konferenciji koju je imao s premijerom nemačke pokrajine Banen Virtenberg Vindfirom Krecmanom odgovarajući na pitanja novinara rekao da će predlog, ako to bude moguće, uraditi tako da ne oslabi poziciju Srbije,... »

Vučić: Ne znam da li ću rešenje za Kosovo ponuditi u aprilu

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Treba da rešavamo stvari dijalogom i sa kakvim god predlogom izađem biću dočekan na nož, a za svako rešenje morate da pobedite na referendumu u svojoj zemlji, naglasio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je rekao da rešenje za Kosovo "neće biti bezbolno za Srbe".
Vučić je, posle razgovora sa premijerom Baden Virtemberga Vinfredom Krečmanom, rekao da je planirao da svoju platformu iznese krajem aprila, ali da nije siguran da će to i biti. "Uradiću to ako bude bilo moguće, javnu... »

Vučić: Nemačka za nas ključna zemlja, hvala na podršci

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Nemačka je ključna zemlja za Srbiju, istakao je danas predsednik Aleksandar Vučić, navodeći da je samo trgovinska razmena s pokrajinom Baden Virtenberg, čiji je premijer Vinfrid Krečman danas njegov gost, da je ta razmena dostigla prosle godine 602,4 miliona evra, što je povećanje od 12,6 odsto.... »

Izbori 31. marta ili 14. aprila?

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Blic  pre 3 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.