"Vlada je već pala, kompromis sa Srbijom srednji prst"

"Vlada je već pala, kompromis sa Srbijom srednji prst"

B92 utorak, 24. april 2018.
B92: "Vlada je već pala, kompromis sa Srbijom srednji prst"
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu i da je ona već pala.
On je dodao da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Kurti je u intervjuu za TV1 BiH rekao da Srpska lista, koja je podržala Haradinajevu vladu, nije ni u vladi, izvan nje. "Trenutno imamo... »

Kurti: Haradinajeva vlada je pala, Srbija najveći problem

RTS utorak, 24. april 2018.
RTS: Kurti: Haradinajeva vlada je pala, Srbija najveći problem
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori.
Aljbin Kurti je u intervjuu za TV1 BiH rekao da Srpska lista, koja je podržala Haradinajevu vladu, nije u vladi, već izvan nje. "Trenutno imamo manjinsku vladu na Kosovu koja ima samo 52 člana od ukupno 120. Srpska manjina na... »

"Ova vlada ne može da padne jer je već pala"

Vesti online utorak, 24. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu i da je ona već pala.
On je dodao da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Kurti je u intervjuu za TV1 BiH rekao da Srpska lista, koja je podržala Haradinajevu vladu, nije ni u vladi, izvan nje. - Trenutno imamo... »

Kurti: Haradinajeva vlada je pala, Srbija najveći problem

Večernje novosti utorak, 24. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Kurti je u intervjuu za TV1... »

Kurti: Haradinajeva vlada je pala, Srbija je najveći problem

Blic utorak, 24. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Kurti je u intervjuu za TV1 BiH rekao da Srpska lista, koja je podržala Haradinajevu vladu, nije ni... »
©2019 Netmark d.o.o.