Povezane vesti

Glumica kojoj je hirurg pucao u glavu, prvi put o teškom periodu: Presrećna sam što sam živa

Glumica kojoj je hirurg pucao u glavu, prvi put o teškom periodu: Presrećna sam što sam živa

Večernje novosti 02.05.2018
Ivana je bila gost u jutarnjem programu gde je ispričala sve detalje nesreće koja ju je zadesila i šta je prvo pomislila kada se probudila. GLUMICA Ivana Panzalović bila je gost u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, gde je pričala o teškom… »
Ivana Panzalović koju je verenik pokušao da ubije otvoreno o paklu koji je preživela!

Ivana Panzalović koju je verenik pokušao da ubije otvoreno o paklu koji je preživela!

Svet plus 02.05.2018
Glumica Ivana Panzalović koju je verenik, hirurg Srđan Cvetanović pokušao da ubije otvoreno o paklu koji je preživela! Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik hirurg Srđan Cvetanović pokušao da ubije, pa je izvršio samoubistvo, gostovala je u… »
VERENIK JOJ JE PUCAO U GLAVU PA SE UBIO! Naša glumica prvi put na televiziji od tragičnog događaja, evo šta je rekla!

VERENIK JOJ JE PUCAO U GLAVU PA SE UBIO! Naša glumica prvi put na televiziji od tragičnog događaja, evo šta je rekla!

Svet & Skandal 02.05.2018
Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik plastični hirurg Srđan Cvetanović je pokušao da je ubije pa samom sebi presudio u stanu u naselju Dedinje u septembru prošle godine, posle skoro osam meseci od tragedije, vratila se na scenu u predstavi… »

Vesti dana »