Povezane vesti
Kija: Urgiraću da se ubrza razvod! (video)
Večernje novosti 08.05.2018
Posle spektakulranog nastupa sa Kristinom Kockar na Zadrugoviziji 3, Sloba je napustio studio i uputio se ka Beloj kući sa Lunom Đogani. Posle spektakulranog nastupa sa Kristinom Kockar na Zadrugoviziji 3, Sloba Radanović napustio je studio i uputio se… »
(Video) On je mutav, uopšte nije dobrica: Kija je sve mogla da očekuje od Slobe, ali ostala je u šoku kad joj je ove reči…
Kurir 08.05.2018
Kristina Kockar ostala je u šoku pošto je Sloba napustio takmičenje zbog svađa sa Lunom. "Kako je meni bilo kad sam ja došla ovde svi su govorili da je Sloba dobrica, a da sam ja loša? Hoću da objasnim samo da je on mutav, uopšte nije dobrica! Vreme je… »
Vesti dana »

UŽIVO Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 15 minutajoš 2 povezane

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Tačno ovog dana počinje nezamisliv pakao! Putin namestio nišan, Tramp ćuti: Sat otkucava, bliži se trenutak katastrofe
Blic pre 2 satajoš 1 povezana