Povezane vesti
Roditelji preneraženi: Dečak(4) i devojčica (3) našli bombu u kanalu i doneli je kući
Večernje novosti 13.05.2018
Mališani iz Hampovice u Hrvatskoj su bombu koju su pronašli u isušenom kanalu iza kuće uzeli i doneli kući. Mališani iz Hampovice u Hrvatskoj su bombu koju su pronašli u isušenom kanalu iza kuće uzeli i doneli kući. Sva sreća, da se dečak (4) i devojčica… »
Deca pronašla ručnu bombu u kanalu iza kuće: Kad mi se unuk približio, nije mi bilo svejedno!
Kurir 13.05.2018
Mališani iz Hampovice u Hrvatskoj su bombu koju su pronašli u isušenom kanalu iza kuće uzeli i doneli kući. Sva sreća, da se dečak (4) i devojčica (3) nisu igrali s njom. "Kopala sam vrt i u jednom trenutku unuk je došao do mene i pokazao mi šta je… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Si priredio spektakularan doček Trampu a onda ga upozorio na opasnost od novog rata
Nova pre 2 minutajoš 29 povezanih
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 3 satajoš 31 povezana
"Sjajan osećaj": Fudbaler Zvezde otkrio šta je bilo ključno za osvajanje Kupa Srbije
Večernje novosti pre 12 minutajoš 22 povezane
Skupština Srbije danas nastavlja rad. Važne izmene izbornih zakona pred poslanicima.
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih