Ideja je da se u Sofiji potpiše izjava o ukidanju rominga

Telefoniraćemo džabe u zemlje Evrope, dobre vesti iz sofije: Moguć potpis na ukidanje rominga zemalja zapadnog Balkana sa EU

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Pregovori o ukidanju rominga u EU trajali su 10 godina, jer je u pitanju ogroman novac koji treba da izgube telekomunikacioni operateri
BEOGRAD - Ideja je da se na samitu u Sofiji potpiše izjava zemalja Zapadnog Balkana sa EU o ukidanju rominga, što bi predstavljalo spremnost Unije i regiona da se uđe u taj proces, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i... »

Ideja je da se u Sofiji potpiše izjava o ukidanju rominga

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Ideja je da se u Sofiji potpiše izjava o ukidanju rominga
BEOGRAD - Ideja je se na samitu u Sofiji potpiše izjava zemalja Zapadnog Balkana sa EU o ukidanju rominga, što bi predstavljalo spremnost Unije i regiona da se uđe u taj proces, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomuinikacija Rasim Ljajić.
On je naglasio da su pregovori o ukidanju rominga u EU trajali 10 godina, jer je u pitanju ogroman novac koji treba da izgube telekomunikacioni operateri. "Šteta za telekomunikacione operatere je bila više milijardi evra, niko... »

Bez rominga na Balkanu?

Kamatica sreda, 16. maj 2018.
Sve oči srpskih putnika uprte su ka predstojećem samitu EU - Zapadni Balkan u Sofiji, na kojem će biti aktivirana inicijativa, a možda i potpisan sporazum o ukidanju rominga za sve zemlje ovog regiona. MINUT ODLAZNOG POZIVA 0,19 EVRA
- Bugarska je reaktivirala inicijativu i najavili su da bi na samitu u Sofiji mogao da se potpiše sporazum o ukidanju rominga i za sve zemlje Zapadnog Balkana - najavio je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić. Želja... »

Bez rominga na Balkanu?

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Na samitu EU - Zapadni Balkan očekuje se ukidanje viših tarifa za telefoniranje
SVE oči srpskih putnika uprte su ka predstojećem samitu EU - Zapadni Balkan u Sofiji, na kojem će biti aktivirana inicijativa, a možda i potpisan sporazum o ukidanju rominga za sve zemlje ovog regiona. - Bugarska je reaktivirala... »
©2018 Netmark d.o.o.