Istraga zbog haosa u porodilištu u Beogradu

Istraga zbog haosa u porodilištu u Beogradu

Radio 021 pre 7 dana
Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da sasluša bivšeg rukometnog reprezentativca Nedeljka Jovanovića povodom događaja u porodilištu u Višegradskoj, kao i da uzme izjave od medicinskog osoblja koje je prisustvovalo incidentu, koji je, prema pisanju medija, on izazvao.
Portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je da tužilaštvo očekuje izveštaj policije nakon što obavi razgovore sa svima, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju. Traženi su i video-snimci događaja. Jovanović je u nedelju... »

Preminula beba poznatog rukometaša koja je rođena sa 600 grama

Blic pre 7 dana
Beba rukometaša Nedeljka Jovanovića, koja je rođena u 22 nedelje sa svega 600 grama, preminula je noćas u Ginekološko-akušerskoj klinici Višegradskoj. Kako saznajemo, lekari su dali sve od sebe kako bi prevremeno rođeno dete održali u životu, reanimirali su je, ali u tome ipak nisu uspeli. Kako je... »

Tuga: Preminula prevremeno rođena beba rukometaša Nedeljka Jovanovića

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - Prevremeno rođena beba poznatog srpskog rukometaša Nedeljka Jovanovića preminula je danas u porodilištu GAK Višegradska. Podsetimo, rukometaš Nedeljko Jovanović saslušan je u utorak veče u beogradskoj policiji zbog incidenta u porodilištu u Višegradskoj. Kako Kurir saznaje, na saslušanju... »

Preminula prevremeno rođena bebe bivšeg rukometnog reprezentativca Jovanovića

RTV pre 8 dana
RTV: Preminula prevremeno rođena bebe bivšeg rukometnog reprezentativca Jovanovića
BEOGRAD - Prevremeno rođena beba poznatog bivšeg srpskog rukometaša i reprezentativca Nedeljka Jovanovića preminula je u jutarnjim časovima u porodilištu GAK Višegradska.
Njegova verenica se zbog komplikacija prevremeno porodila u 22. nedelji i rodila bebu od svega 600 grama. Uprkos naporima lekara GAK, neonatologa i pedijatara, i hitnom smeštanju u inkubator, beba nije izdržala. Policija ispituje... »

Preminula prevremeno rođena beba rukometaša Nedeljka Jovanovića

Večernje novosti pre 8 dana
Prevremeno rođena beba poznatog srpskog rukometaša Nedeljka Jovanovića preminula je u jutarnjim časovima u porodilištu GAK Višegradska
PREVREMENO rođena beba poznatog srpskog rukometaša Nedeljka Jovanovića preminula je u jutarnjim časovima u porodilištu GAK Višegradska. Da podsetimo, rukometaš Nedeljko Neđa Jovanović saslušan je sinoć zbog pokušaja da uđe u... »

Drama u Višegradskoj: Rukometaš pravio džumbus

Mondo pre 8 dana
Nekadašnji kapiten reprezentacije razvalio vrata porođajne sale u Višegradskoj gde je ležala njegova verenica, koja se prevremeno porodila. Smirivala ga Marija Šerifović, javljaju tabloidi.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija Nekadašnji kapiten rukometne reprezentacije Jugoslavije, Nedeljko Jovanović (47), u nedelju uveče napravio je skandal u GAK Višegradska jer mu se verenica porodila u 22. nedelji trudnoće i... »

Saslušan rukometaš koji je lomio po porodilištu u Višegradskoj: Evo šta je rekao u policiji!

Kurir pre 8 dana
Rukometaš Nededeljko Jovanović (47) saslušan je u utorak veče u beogradskoj policiji zbog incidenta u porodilištu u Višegradskoj. Kako Kurir saznaje, na saslušanju je izjavio da je bio revoltiran ponašanje medicinske sestre i da je zato vikao, ali da se izvinjava svima. On je dodao da ništa nije... »
©2018 Netmark d.o.o.