Arhiva » Vesti » Radio 021 16.05.2018

Istraga zbog haosa u porodilištu u Beogradu

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da sasluša bivšeg rukometnog reprezentativca Nedeljka Jovanovića povodom događaja u porodilištu u Višegradskoj, kao i da uzme izjave od medicinskog osoblja koje je prisustvovalo incidentu, koji je, prema pisanju medija, on izazvao.

Radio 021 sreda, 16. maj 2018.  |  Tanjug

Portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je da tužilaštvo očekuje izveštaj policije nakon što obavi razgovore sa svima, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju. Traženi su i video-snimci događaja.

Jovanović je u nedelju oko 23:30 časova upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, vikao je i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, a ušao je i u deo gde se žene porađaju gde je civilima pristup zabranjen.

Mediji su preneli da je Jovanović u utorak ispitan u policiji i da je priznao da je pogrešio i da se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče, kada mu se supruga prevremeno porodila u šestom mesecu trudnoće. Rukometaša je prijavila jedna od medicinskih sestara koja je te noći bila dežurna u zgradi porodilišta u Višegradskoj. Jovanović je dan nakon incidenta ponovo posetio GAK Višegradsku, da bi se medicinskom osoblju izvinio za svoje ponašanje.

Beba, koja je rođena u 22 nedelji sa svega 600 grama, preminula je tokom prošle noći.

Autor: Tanjug


Objavljeno na sajtu 021.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Tužilaštvo

©2019 Netmark d.o.o.