Radio 021 » Vesti dana

http://www.021.rs

Radio 021

Radnicima EPS-a dao 420 evra da ignorišu njegovo neispravno brojilo

Radio 021 pre 7 sati
Policija u Kraljevu uhapsila je četiri osobe zbog primanja i davanja mita. Radnici EPS-a u Kragujevcu, M. M. (32), N.S. (38) i V.B. (52), sumnjiče se da su primili mito od D.P (50), koji je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta. Oni su uhapšeni prilikom primopredaje novca u iznosu od 420 evra,... »

Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo ostavke

Radio 021 pre 10 sati
Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo je ostavke na godišnjoj skupštini održanoj za vikend. Prema tvrdnjama "Novosti", oni su to učinili jer su bili nezadovoljni stavom lidera PSG Saše Jankovića da se ne priključe "Savezu za Srbiju" Dragana Đilasa, ali i... »

Napravljen poseban novčić povodom susreta Trampa i Kima

Radio 021 pre 8 sati
Bela kuća izradila je komemorativni novčić o predstojećem istorijskom sastanku američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una. Novčić je ukrašen profilima Trampa i Kima koji su označeni kao "vrhovni lideri", a na pozadini su zastave dve zemlje. Na vrhu se nalazi... »

Predloženi članovi komisije o posledicama NATO bombardovanja

Radio 021 pre 4 sata
Predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlje građana Srbije Darko Laketić podneo je Skupštini Srbije Predlog odluke o izboru članova te komisije, saopšteno je. Laketić je predložio da zamenica predsednika komisije bude predsednica Odbora za zaštitu... »

Obijen stan direktora Beogradskog centra za bezbednosnu politiku

Radio 021 pre 14 minuta
Izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP) Predragu Petroviću danas je obijen stan u kome živi sa suprugom i detetom, a stvari su ukradene samo iz njegove radne sobe, saznaje Beta. Ulazna vrata su nasilno obijena, a iz stana nisu odnete stvari veće vrednosti, poput... »

Šveđani dobijaju brošure s uputstvima u slučaju rata

Radio 021 pre 7 sati
Švedska vlada je predstavila brošuru koja građane treba da pripremi za eventualni rat, prirodnu katastofu ili sajber napad. Brošura je objavljena u vreme rastućih tenzija između Rusije i zapadnih saveznika. Pod naslovom "Ako dođe kriza ili rat", brošura na 13 jezika daje savete o pronalasku... »

Sajam zapošljavanja u sredu u Visokoj poslovnoj školi

Radio 021 pre 3 sata
Sajam zapošljavanja za novosadske studente održaće se u sredu, 23. maja, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija, u periodu od 12 do 14 časova. Predstaviće se oko 20 kompanija iz sektora bankarstva, turizma i IT sektora. Sajam zapošljavanja namenjen je prvenstveno studentima ove... »

Malo poznati virus ubija Indijce, ne postoji vakcina

Radio 021 pre 8 sati
Najmanje deset osoba umrlo je na jugu Indije od do sada malo poznatog virusa Nipah, dok je oko 100 ljudi u karantinu, saopštile su danas lokalne vlasti u Indiji. Devet osoba je hospitalizovano zbog simptoma koji podsećaju na infekciju tog virusa. Virus Nipah koji je rasprostranjen u južnoj i... »

I prosvetari traže jeftine stanove

Radio 021 pre 38 minuta
Forum srednjih stručnih škola Beograda traži da se i zaposlenima u prosveti omogući kupovina stanova po povoljnim uslovima, kao što će to moći pripadnici vojske i policije. Inicijativa je upućena Ministarstvu prosvete, koje im se zasad samo zahvalilo na predlogu, piše "Danas". "Obrazovanje... »

Preminula jedna od tri preživele putnice kubanskog aviona

Radio 021 pre 8 sati
Jedna od tri preživele putnice avionske nesreće, koja se dogodila prošle nedeje na Kubi, preminula je. Tom smrću broj žrtava se popeo na 111. Kako je saopštilo kubansko Ministarstvo zdravlja, žena od 23 godine koja je bila u kritičnom stanju preminula je u bolnici uprkos naporima lekara.... »

©2018 Netmark d.o.o.