Estonska opština na zastavi ima list marihuane

List kanabisa dospeo na zastavu opštine (foto)

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Andrus Sime, gradonačelnik Kanepija na jugu Estonije, mesta sa 2.500 stanovnika, rekao je da je krajem 2017. godine održan referendum na kojem je 80 odsto glasača odabralo taj dizajn
Opština Kanepi na jugu Estonije na svojoj novoj zastavi ima sliku kanabisa, zato što njen naziv na estonskom jeziku znači kanabis. Pročitajte još: Gep se izvinio Kini zbog "pogrešne" mape na majici Andrus Sime, gradonačelnik... »

Estonska opština na zastavi ima list marihuane

Radio 021 sreda, 16. maj 2018.
Opština Kanepi, sa juga Estonije, odlučila je da na svoju zvaničnu zastavu stavi list kanabisa, pošto ime ove administrativne jedinice znači upravo to na estonskom jeziku.
Gradonačelnik Andrus Seme rekao je da je na referendumu 2017. godine većina glasača u oblasti koja ima 2.500 stanovnika odabrala pobednički dizajn zastave - srebrni list kanabisa na zelenom štitu. U konkurenciji je bilo sedam... »

List kanabisa na zastavi estonske opštine

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: List kanabisa na zastavi estonske opštine
Opština Kanepi na jugu Estonije na svojoj novoj zastavi ima sliku kanabisa, zato što njen naziv na estonskom jeziku znači kanabis.
Andrus Sime, gradonačelnik Kanepija, mesta sa 2.500 stanovnika, rekao je da je krajem 2017. godine održan referendum na kojem je 80 odsto glasača odabralo taj dizajn zastave, srebrni list kanabisa na zelenoj pozadini. Kako... »
©2018 Netmark d.o.o.