Povezane vesti
Miljana iznela činjenice da sloba i kija imaju dogovor: A otkrila sam i da Miki nije zaljubljen u Nadeždu
Večernje novosti 21.05.2018
Naime, širu javnost je zanimalo mišljenje ove takmičarke koja za stolom i pred svima jasno govori o onome što misli. Voditelj Ognjen Amidžić je zbog nominovanih takmičara posetio Belu kuću, a pre nego što je publika donela odluku o tome ko će… »
Raskrinkala ljubavni trougao: Miljana iznela šokantne detalje o Kiji i Slobi, a onda je oplela po Mikiju i Nadeždi (video)
Kurir 21.05.2018
Miljana Kulić je progovorila o ljubavnom trouglu, Slobodanu Radanoviću, Kristini Kockar i Luni Đogani, a njene reči su šokirale javnost. - S obzirom na to da se rijaliti produžava, biće mi teško da ne komentarišem. Crna trojkica kad izađe… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Sve više Novosađana pridružuje se akciji "15 minuta za 15 žrtava", zastali i Karlovčani, Somborci, Beograđani...
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 102 povezane
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane
STRANI TURISTI OBOŽAVAJU OVE DVE SRPSKE PLANINE: Broj gostiju veći za trećinu, najviše Rusa
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih