Povezane vesti

Sve prštalo od emocija: Kija i Sloba nikad prisniji plesali, Luna u šoku (video)

Sve prštalo od emocija: Kija i Sloba nikad prisniji plesali, Luna u šoku (video)

Večernje novosti 26.05.2018
Stjuardesa je u petak uveče slavila rođendan, a njen još uvek zakonit suprug, se nije odvajao od nje. Kristina Kockar i Slobodan Radovanović nikad prisniji pred tv kamerama! Stjuardesa je u petak uveče slavila rođendan, a njen još uvek zakonit… »
Đoganijeva htela da napusti zadrugu, Sloba je smirivao, a onda: Otišao kod Kije i rekao joj: Luna je debil! (VIDEO)

Đoganijeva htela da napusti zadrugu, Sloba je smirivao, a onda: Otišao kod Kije i rekao joj: Luna je debil! (VIDEO)

Večernje novosti 26.05.2018
Kada je Slobi javljeno da Luna Đogani izlazi, njen bivši dečko zaputio se ka njoj da smiri situaciju. Proslava rođendana Kije Kockar prošla je u savršenom redu. Svi su bili veseli i veoma su se zabavili. Naravno, Luna je tu situaciju protumačila… »
I ona hoće napolje! Luna na kapiji rijalitija, okružilo je obezbeđenje: Od sad te više ne vidim, ti si mentol! (video)

I ona hoće napolje! Luna na kapiji rijalitija, okružilo je obezbeđenje: Od sad te više ne vidim, ti si mentol! (video)

Kurir 26.05.2018
Dok je Kija slavila rođendan a Sloba joj poklanjao svu pažnju, Luna Đogani se toliko naljutila da je poželela da izađe napolje. Govoreći kako ide da "ne bi kvarila devojci rođendan", bila je spremna da kao i Miki izađe iz "Zadruge"! Sloba je… »
Sloba i Kija: Naljutila se, baš me briga! Luna htela da napusti rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Sloba i Kija: Naljutila se, baš me briga! Luna htela da napusti rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Svet plus 26.05.2018
Žurka je bila pravo osveženje za zadrugare ali ne baš za sve! Luna se osetila jadno i htela da napusti rijaliti "Zadruga" jer nije imala snage da ih gleda zajedno! Sloba i Kija razgovarali o tome, pa joj je on rekao: "Naljutila se, baš me briga." Na… »

Vesti dana »