Povezane vesti
Sloba sumnja u kijinu ljubav: Ljudi ne kapiraju da sam ja živo biće! (video)
Kurir 30.05.2018
Tokom razgovora sa Đeksonom, Sloba se prisetio onoga što je uzdrmalo čitavu "Zadrugu". Naime, u emisiji kod Ognjena Amidžića iskazao je svoju ljubav prema i dalje zakonitoj supruzi Kiji, a po povratku u rijaliti palo je pomirenje sa devojkom Lunom tako… »
Pipkale se pred kamerama: Prišla Kiji i nasred kuhinje počela da je hvata za grudi
Blic 30.05.2018
Kija Kockar čitavu prethodnu noć provela je u suzama zbog svađe sa Slobom, a njena drugarica iz rijalitija Sanja Stanković pokušala je da je uteši i to na vrlo interesantan način. Kija i Sloba sinoć su se žestoko posvađali, iako je samo nekoliko sati pre… »
Nije mogao više da ćuti Nakon Kije, Sloba priznao: Naravno da je volim!
Večernje novosti 30.05.2018
Rekao sam joj da je volim nekoliko puta i da ne možeš da ne voliš nekog sa kim si bio pet godina, priznaoje Radanović. Kristina Kija Kockar sinoć je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila ono što su mnogi čekali - da joj je… »
Ostavio je ženu u suzama i otišao njoj: Uvenuo sam, ja ne mogu bez ove devojke! (foto)
Kurir 30.05.2018
Kada su se posle emisije kod Ognjena Amidžića vratili u " Zadrugu", Kija i Sloba ubrzo su se posvađali. Naime, Radanović je otišao da odnese Luni čokoladu koju je dobio u emisiji, a Kristina ga je upitala zašto je to učinio kad joj je prethodne večeri… »
Potpuni obrt, svi u šoku: Sloba ostavio Kiju u suzama i otišao kod Lune: "Uvenuo sam, ne mogu bez tebe!"
Blic 30.05.2018
Sloba Radanović sinoć je gostujući kod Ognjena Amidžića javno priznao da voli svoju suprugu Kiju Kockar i potvrdio sve ono što je ona ispričala nekoliko minuta pre njega - da želi da se pomiri sa njom i da njihovoj ljubavi da drugu šansu. Međutim, samo… »
Konačno priznao: Sloba javno poručio da i dalje voli Kiju
Blic 30.05.2018
Kao što je već najavila u toku prethodnog dana, Kija Kockar je sinoć u emisiji "Amidži šou" otkrila detalje privatnih razgovora sa svojim suprugom Slobom Radanovićem, a, između ostalog, pred svima je javno rekla da je pevač priznao da je i dalje voli. -… »
Nakon što su Kija i Sloba priznali jedno drugom emocije, poslali jasnu poruku svojim porodicama
Blic 29.05.2018
Kristina Kockar i Sloba Radanović gostovali su u večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića, a tom prilikom progovorili su o svom trenutnom odnosu, ali i eventualnom pomirenju. Kija je potvrdila da joj je Sloba više puta rekao da je voli, nakon što je ona… »
Kija otkrila pravi razlog zbog kog Sloba ne želi javno da kaže da je voli, a njegova reakcija će vas iznenaditi!
Blic 29.05.2018
Kristina Kockar je u večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića progovorila o odnosu sa Slobom Radanovićem, te je pojasnila da li su se pomirili i dali njihovom braku još jednu šansu. - Rekao mi je da me voli više puta, ja sam želela da ga ispoštujem jer… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 94 povezane

Zborovi građana Beograda organizuju “Šetnju ljubavi” u znak zahvalnosti studentima
Serbian News Media pre 42 minutajoš 16 povezanih

Velika Britanija, Kanada i Australija zvanično priznale Palestinu; Oštra reakcija Izraela
RTV pre 2 minutajoš 46 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 5 satijoš 17 povezanih

Tramp: SAD će odbraniti Poljsku i baltičke države ako Rusija nastavi sa aktivnostima u tom regionu
N1 Info pre 22 minutajoš 21 povezana