Повезане вести

Слоба сумња у кијину љубав: Људи не капирају да сам ја живо биће! (видео)

Слоба сумња у кијину љубав: Људи не капирају да сам ја живо биће! (видео)

Курир 30.05.2018
Током разговора са Ђексоном, Слоба се присетио онога што је уздрмало читаву "Задругу". Наиме, у емисији код Огњена Амиџића исказао је своју љубав према и даље законитој супрузи Кији, а по повратку у ријалити пало је помирење… »
Пипкале се пред камерама: Пришла Кији и насред кухиње почела да је хвата за груди

Пипкале се пред камерама: Пришла Кији и насред кухиње почела да је хвата за груди

Блиц 30.05.2018
Кија Коцкар читаву претходну ноћ провела је у сузама због свађе са Слобом, а њена другарица из ријалитија Сања Станковић покушала је да је утеши и то на врло интересантан начин. Кија и Слоба синоћ су се жестоко посвађали, иако… »
Није могао више да ћути Након Кије, Слоба признао: Наравно да је волим!

Није могао више да ћути Након Кије, Слоба признао: Наравно да је волим!

Вечерње новости 30.05.2018
Рекао сам јој да је волим неколико пута и да не можеш да не волиш неког са ким си био пет година, признаоје Радановић. Кристина Кија Коцкар синоћ је гостовала код Огњена Амиџића у емисији "Амиџи шоу" где је открила оно што су… »
Оставио је жену у сузама и отишао њој: Увенуо сам, ја не могу без ове девојке! (фото)

Оставио је жену у сузама и отишао њој: Увенуо сам, ја не могу без ове девојке! (фото)

Курир 30.05.2018
Када су се после емисије код Огњена Амиџића вратили у " Задругу", Кија и Слоба убрзо су се посвађали. Наиме, Радановић је отишао да однесе Луни чоколаду коју је добио у емисији, а Кристина га је упитала зашто је то учинио кад… »
Потпуни обрт, сви у шоку: Слоба оставио Кију у сузама и отишао код Луне: "Увенуо сам, не могу без тебе!"

Потпуни обрт, сви у шоку: Слоба оставио Кију у сузама и отишао код Луне: "Увенуо сам, не могу без тебе!"

Блиц 30.05.2018
Слоба Радановић синоћ је гостујући код Огњена Амиџића јавно признао да воли своју супругу Кију Коцкар и потврдио све оно што је она испричала неколико минута пре њега - да жели да се помири са њом и да њиховој љубави да… »
Коначно признао: Слоба јавно поручио да и даље воли Кију

Коначно признао: Слоба јавно поручио да и даље воли Кију

Блиц 30.05.2018
Као што је већ најавила у току претходног дана, Кија Коцкар је синоћ у емисији "Амиџи шоу" открила детаље приватних разговора са својим супругом Слобом Радановићем, а, између осталог, пред свима је јавно рекла да је певач… »
Након што су Кија и Слоба признали једно другом емоције, послали јасну поруку својим породицама

Након што су Кија и Слоба признали једно другом емоције, послали јасну поруку својим породицама

Блиц 29.05.2018
Кристина Коцкар и Слоба Радановић гостовали су у вечерашњој емисији код Огњена Амиџића, а том приликом проговорили су о свом тренутном односу, али и евентуалном помирењу. Кија је потврдила да јој је Слоба више пута рекао да… »
Кија открила прави разлог због ког Слоба не жели јавно да каже да је воли, а његова реакција ће вас изненадити!

Кија открила прави разлог због ког Слоба не жели јавно да каже да је воли, а његова реакција ће вас изненадити!

Блиц 29.05.2018
Кристина Коцкар је у вечерашњој емисији код Огњена Амиџића проговорила о односу са Слобом Радановићем, те је појаснила да ли су се помирили и дали њиховом браку још једну шансу. - Рекао ми је да ме воли више пута, ја сам… »

Вести дана »