Povezane vesti
Sloba sumnja u kijinu ljubav: Ljudi ne kapiraju da sam ja živo biće! (video)
Kurir 30.05.2018
Tokom razgovora sa Đeksonom, Sloba se prisetio onoga što je uzdrmalo čitavu "Zadrugu". Naime, u emisiji kod Ognjena Amidžića iskazao je svoju ljubav prema i dalje zakonitoj supruzi Kiji, a po povratku u rijaliti palo je pomirenje sa devojkom Lunom… »
Pipkale se pred kamerama: Prišla Kiji i nasred kuhinje počela da je hvata za grudi
Blic 30.05.2018
Kija Kockar čitavu prethodnu noć provela je u suzama zbog svađe sa Slobom, a njena drugarica iz rijalitija Sanja Stanković pokušala je da je uteši i to na vrlo interesantan način. Kija i Sloba sinoć su se žestoko posvađali, iako je samo nekoliko… »
Nije mogao više da ćuti Nakon Kije, Sloba priznao: Naravno da je volim!
Večernje novosti 30.05.2018
Rekao sam joj da je volim nekoliko puta i da ne možeš da ne voliš nekog sa kim si bio pet godina, priznaoje Radanović. Kristina Kija Kockar sinoć je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila ono što su mnogi čekali -… »
Ostavio je ženu u suzama i otišao njoj: Uvenuo sam, ja ne mogu bez ove devojke! (foto)
Kurir 30.05.2018
Kada su se posle emisije kod Ognjena Amidžića vratili u " Zadrugu", Kija i Sloba ubrzo su se posvađali. Naime, Radanović je otišao da odnese Luni čokoladu koju je dobio u emisiji, a Kristina ga je upitala zašto je to učinio kad joj je prethodne… »
Potpuni obrt, svi u šoku: Sloba ostavio Kiju u suzama i otišao kod Lune: "Uvenuo sam, ne mogu bez tebe!"
Blic 30.05.2018
Sloba Radanović sinoć je gostujući kod Ognjena Amidžića javno priznao da voli svoju suprugu Kiju Kockar i potvrdio sve ono što je ona ispričala nekoliko minuta pre njega - da želi da se pomiri sa njom i da njihovoj ljubavi da drugu šansu… »
Zadruga: Sloba je konačno prelomio! Izabrao između žene i devojke! (VIDEO)
Svet plus 30.05.2018
Bez obzira na to što je kroz rijalitiji "Zadruga" prošlo dosta ljudi, niko nije bio dovoljno zanimljiv da zaseni ljubavni trougao. Svašta se dešavalo, situacija se menjala iz sata u sat, nekada čak iz minuta u minut. Sinoć je Sloba u emisiji kod… »
Konačno priznao: Sloba javno poručio da i dalje voli Kiju
Blic 30.05.2018
Kao što je već najavila u toku prethodnog dana, Kija Kockar je sinoć u emisiji "Amidži šou" otkrila detalje privatnih razgovora sa svojim suprugom Slobom Radanovićem, a, između ostalog, pred svima je javno rekla da je pevač priznao da je i dalje… »
Kija otkrila pravi razlog zbog kog Sloba ne želi javno da kaže da je voli, a njegova reakcija će vas iznenaditi!
Blic 29.05.2018
Kristina Kockar je u večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića progovorila o odnosu sa Slobom Radanovićem, te je pojasnila da li su se pomirili i dali njihovom braku još jednu šansu. - Rekao mi je da me voli više puta, ja sam želela da ga… »
Nakon što su Kija i Sloba priznali jedno drugom emocije, poslali jasnu poruku svojim porodicama
Blic 29.05.2018
Kristina Kockar i Sloba Radanović gostovali su u večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića, a tom prilikom progovorili su o svom trenutnom odnosu, ali i eventualnom pomirenju. Kija je potvrdila da joj je Sloba više puta rekao da je voli, nakon što… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 5 satijoš 33 povezane
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje u svim školama u Srbiji skraćeni časovi
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih