Povezane vesti
Makedonska vlada ostaje posvećena rešavanju pitanja imena
Večernje novosti 09.06.2018
Makedonska vlada ostaje posvećena iznalaženju rešenja pitanja naziva države koje će štititi i očuvati dostojanstvo i identitet građana Makedonije. Makedonska vlada ostaje posvećena iznalaženju rešenja pitanja naziva države koje će štititi i očuvati… »
Makedonska vlada ostaje posvećena nalaženju rešenja oko imena: Izgrađeno prijateljstvo između nas i Grčke će nastaviti da jača…
Kurir 09.06.2018
Makedonska vlada ostaje posvećena nalaženju rešenja pitanja naziva države koje će štititi i očuvati dostojanstvo i identitet građana Makedonije, navode u makedonskoj vladi. Najvažnije je, kako navode iz Vlade, da se postigne kvalitetno i uzajamno… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

Poljska: Počela realizacija operacije NATO "Istočna straža" - isporučeno naoružanje za avione "rafal"
Sputnik pre 6 minutajoš 10 povezanih

AP: Sve veći protesti postavljaju do sad najveću pretnju srpskom populističkom predsedniku
Beta pre 16 minutajoš 4 povezane