Povezane vesti
Sloba pred lunom priznao: Kija je lepa, ona mi je žena!
Večernje novosti 11.06.2018
Miljana Kulić je ponovo odlučila da začini situaciju u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a ovoga puta njena "žtrva" je bio Sloba Radanović. Prethodne noći, Miljana Kulić je ponovo odlučila da začini situaciju u najgledanijem rijalitiju na ovim… »
Sloba pred Lunom priznao: "Naravno da mi je Kija lepa, ona mi je žena!", blogerka pobesnela
Blic 11.06.2018
Miljana Kulić potrudila se da ponovo unese nemir među aktere ljubavnog trougla, pa je isprovocirala Slobu pitanjima, a Đoganijeva je pobesnela zbog njegovog odgovora. Dok su sedeli u dvorištu i razgovarali Miljana je najpre upitala Marka Miljkovića da li… »
Vesti dana »
U ovom gradu u Srbiji izmereno skoro 50 stepeni: Strašne vrućine širom zemlje, toplotni talas se ne smiruje
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO: Studentski skup "Sve se vidi na Vidovdan" u Kraljevu – dočekani pešaci iz Kragujevca
Insajder pre 14 minutajoš 18 povezanih
"Probudile su me sirene, osetila sam da se gušim": Snežana preživela pakao u Guči, amonijak cureo 50 metara od nje
Mondo pre 24 minutajoš 55 povezanih
Marko Arnautović poslao poruku posle plasmana u nokaut fazu Svetskog prvenstva, saigrač iz Zvezde mu odgovorio
Telegraf pre 24 minutajoš 44 povezane