Teretnjaci na Horgošu čekaju pet sati

Teretnjaci na Horgošu čekaju pet sati

B92 utorak, 12. jun 2018.
B92: Teretnjaci na Horgošu čekaju pet sati
Beograd -- Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije u Mađarsku na prelazu Horgoš zadržavaju pet sati, a na Kelebiji dva sata.
Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", na ulazu u Hrvatsku teretnjaci se na prelazu Batrovci zadržavaju tri sata, a na Šidu dva sata. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja. Na naplatnim stanicama na... »

Kamioni na horgošu čekaju po pet sati: Na Kelebiji nešto bolje stanje, ali i tamo stoje po 2 sata

Kurir utorak, 12. jun 2018.
Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije u Mađarsku, na prelazu Horgoš zadržavaju pet sati, a na Kelebiji dva sata. Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", na ulazu u Hrvatsku teretnjaci se na prelazu Batrovcima zadržavaju tri sata, a na Šidu dva sata. Nа ostаlim grаničnim prelаzimа... »

Gužve na granicama: Teretnjaci na Horgošu čekaju pet, a na Kelebiji dva sata

Večernje novosti utorak, 12. jun 2018.
Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije u Mađarsku, na prelazu Horgoš zadržavaju pet sati, a na Kelebiji dva sata
Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije u Mađarsku, na prelazu Horgoš zadržavaju pet sati, a na Kelebiji dva sata. Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", na ulazu u Hrvatsku teretnjaci se na prelazu Batrovcima... »

Oprezno za volanom: Saobraćaj širom Srbije umeren, kamioni i dalje zakucani na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji

Kurir utorak, 12. jun 2018.
Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, a uslovi za vožnju su povoljni, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim stanicama u Srbiji nema dužeg zadržavanja. Zadržavanje na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije je do 30 minuta. Na teretnim terminalima na... »

AMSS: Saobraćaj umeren, teretnjaci na Batrovcima dva sata

B92 utorak, 12. jun 2018.
B92: AMSS: Saobraćaj umeren, teretnjaci na Batrovcima dva sata
Beograd -- Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, a uslovi za vožnju su povoljni, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Na naplatnim stanicama u Srbiji nema dužeg zadržavanja. Zadržavanje na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije je do 30 minuta. Na teretnim terminalima na granici Srbije i Hrvatske na prelazu Batrovci zadržavanja... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.