Повезане вести

Вучић: Не подлежем притисцима ни САД, нећу ни на улици

Н1 Инфо 12.06.2018
"На бензину трговци узимају високу маржу. Оно где Влада нешто може да уради је дизел. Држава ће да издвоји додатне ствари због пољопривредника, али не док се то тражи на улици. Ја не подлежем притисцима ни Американцима, а нећу… »
Вучић: Љут сам на себе, неће више бити блокаде аутопута

Вучић: Љут сам на себе, неће више бити блокаде аутопута

Дневник 12.06.2018
Председник Александар Вучић изјавио је да је љут на себе што је у први мах заузео став да треба пустити да се догађају блокаде путева, укључујући аутопут, због чега туристи сада бирају пут преко Румуније и Бугарске. "Љут сам… »
Вучић: Нисам из ЕУ видео нацрт споразума с Приштином

Вучић: Нисам из ЕУ видео нацрт споразума с Приштином

Н1 Инфо 12.06.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да у форми папира из Европске уније до сада није видео ни нацрт нити предлог коначног споразума о нормализацији односа Београда и Приштине. "Као папир ЕУ, нисам видео ни нацрт ни… »
Вучић: Нисам видео никакав папир ЕУ у вези са КиМ...

Вучић: Нисам видео никакав папир ЕУ у вези са КиМ...

РТВ 12.06.2018
НОВА ПАЗОВА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није видео никакав папир ЕУ у вези са обавезујућим споразумом са Приштином, да јесте видео неке друге, које је одбацио, али и да се придружује апелу Српске… »

СЕЕбиз 12.06.2018
БЕОГРАД - "На бензину трговци узимају високу маржу. Оно где Влада нешто може да уради је дизел. Држава ће да издвоји додатне ствари због пољопривредника, али не док се то тражи на улици. Ја не подлежем притисцима ни… »
Вучић о протестима и ценама горива: За бензин не може много да се уради, за дизел ћемо видети

Вучић о протестима и ценама горива: За бензин не може много да се уради, за дизел ћемо видети

Глас Западне Србије 12.06.2018
Говорећи о протестима због велике цене горива који су блокирали неколико градова у Србији, Вучић каже да се и он осећа кривим. "Жив се једем што сам, као и обично, рекао пустите их да раде шта хоће и што сам тако нешто јавно… »
Вучић о блокадама због цене горива: Жив се једем...

Вучић о блокадама због цене горива: Жив се једем...

Спутник 12.06.2018
Говорећи о протестима због велике цене горива, који су блокирали неколико градова у Србији, Вучић каже да се и он осећа кривим. „Жив се једем што сам, као и обично, рекао — пустите их да раде шта хоће, и што сам тако нешто јавно… »
Вучић: Улицом се неће притискати Србија, нисам видео никакав папир ЕУ у вези са КиМ

Вучић: Улицом се неће притискати Србија, нисам видео никакав папир ЕУ у вези са КиМ

Вечерње новости 12.06.2018
Председник Србије рекао је да је погрешио што је рекао надлежним органима да пусте да се протестује, а догодио се најбруталнији напад на једног грађанина. Председник Србије најавио је данас да ће држава видети шта може да учини… »
Вучић о инцидентима током блокаде на зрењанинском путу: Такво брутално и језиво пребијање није запамћено у последњих 10…

Вучић о инцидентима током блокаде на зрењанинском путу: Такво брутално и језиво пребијање није запамћено у последњих 10…

Курир 12.06.2018
НОВА ПАЗОВА - Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас отварању логистичког центра компаније Лидл у Новој Пазови, а уследило је обраћање медијима. На самом почетку, Вучић се осврнуо на протесте због цена горива… »
Вучић: Блокада путева неће проћи без последица

Вучић: Блокада путева неће проћи без последица

Данас 12.06.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће одговарати на притиске са улице, као и да нико више неће моћи да блокира аутопут без последица. После отварања логистичког центра компаније „Лидл“ у Новој Пазови, Вучић… »

Вести дана »