Povezane vesti

Oglasio se Veliki šef Nadežda zvanično diskvalifikovana, evo kolika je njena kazna! (video)

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Uprkos mnogobrojnim pokušajima obezbeđenja i zadrugara da je odgovore od ove namere, pevačica je ipak napustila luksuzno imanje
Ovoga jutra, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće nešto ranije nego obično. To je bilo neophodno učiniti jer je prethodne noći došlo do mnogih okršaja i incidenata. Naime, Nadežda Biljić je svojevoljno napustila... »

Produkcija ovo ne prašta: Evo kolika kazna čeka Nadeždu zbog bežanja iz rijalitija

Blic sreda, 13. jun 2018.
Nadežda Biljić rano jutros preskočila je ogradu i pobegla iz Bele kuće, zbog čega će morati da snosi posledice. Nakon pevačicinog bekstva iz "Zadruge" koje možete pogledati OVDE, u kuću je stiglo pismo Velikog šefa u kome su učesnici obavešteni o posledicama koje će Biljićeva morati da snosi zbog... »

KRAJ! Nadežda POBEGLA IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Svet sreda, 13. jun 2018.
Jedna od najburnijih noći je iza učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruga”. Pored mnogih svađa i okrđšaja dogodila se i jedna potpuno neočekivana situacija. Nadežda Biljić je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu... »

Zadruga: Nadežda pobegla preko ograde! (VIDEO)

Svet plus sreda, 13. jun 2018.
Nadežda Biljić je svojevoljno napustila rijaliti "Zadruga", odnosno pobegla preko ograde ekonomskog dvorišta. Nju nisu uspeli da smire cimeri ali nije reagovala ni na mnogobrojna upozorenja obezbeđenja.
Burna noć je iza učesnika rijalitija "Zadruga". Pored mnogih svađa i okršaja dogodila se i jedna potpuno neočekivana situacija. Naime, Nadežda Biljić je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je... »

Preskočila ogradu i otišla Nadežda pobegla iz Zadruge! (video)

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Nadežda Biljić je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu dvorišta
Jedna od najburnijih noći je iza učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga". Pored mnogih svađa i okrđšaja dogodila se i jedna potpuno neočekivana situacija. Nadežda Biljić je svojevoljno napustila luksuzno... »
©2018 Netmark d.o.o.