Povezane vesti

Norveški poslanici nominovali Trampa za Nobelovu nagradu za mir

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Dva norveška poslanika nominovala su američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir nakon samita koji je održao u Singapuru sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom. Poslanici iz norveške populističke Progresivne partije, Kristijan Tibring-Gjede i Per-Vili Amundsen, rekli su za... »

Norveški poslanici nominovali Trampa za Nobelovu nagradu za mir

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Dva norveška poslanika nominovala su američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir nakon samita koji je održao u Singapuru sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom
Dva norveška poslanika nominovala su američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir nakon samita koji je održao u Singapuru sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom. Poslanici iz norveške populističke... »

Tramp nominovan za Nobela

Danas četvrtak, 14. jun 2018.
Američki predsednik Donald Tramp nomininovan je za Nobelovu nagradu za mir za iduću godinu, otkrila su u sredu dva norveška poslanika, navodeći kao razlog istorijski samit sa severnokorejskim čelnikom Kim Džong Unom.
„Ono što se događa je istoriski“, rekao je Per-Vili Amundsen norveškoj televiziji NRK. „Pokrenut je proces koji može doprineti obezbeđivanju svetskog mira na neko vreme“, dodao je taj poslanik Progresivne stranke koji je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.