Povezane vesti

Norveški poslanici nominovali Trampa za Nobelovu nagradu za mir

Blic pre 7 dana
Dva norveška poslanika nominovala su američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir nakon samita koji je održao u Singapuru sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom. Poslanici iz norveške populističke Progresivne partije, Kristijan Tibring-Gjede i Per-Vili Amundsen, rekli su za... »

Norveški poslanici nominovali Trampa za Nobelovu nagradu za mir

Večernje novosti pre 7 dana
Dva norveška poslanika nominovala su američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir nakon samita koji je održao u Singapuru sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom
Dva norveška poslanika nominovala su američkog predsednika Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir nakon samita koji je održao u Singapuru sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom. Poslanici iz norveške populističke... »

Tramp nominovan za Nobela

Danas pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp nomininovan je za Nobelovu nagradu za mir za iduću godinu, otkrila su u sredu dva norveška poslanika, navodeći kao razlog istorijski samit sa severnokorejskim čelnikom Kim Džong Unom.
„Ono što se događa je istoriski“, rekao je Per-Vili Amundsen norveškoj televiziji NRK. „Pokrenut je proces koji može doprineti obezbeđivanju svetskog mira na neko vreme“, dodao je taj poslanik Progresivne stranke koji je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.