Izmene na Twitteru: Više prostora za značajne događaje

Izmene na Twitteru: Više prostora za značajne događaje

Nova energija četvrtak, 14. jun 2018.
Kompanija Twitter saopštila je da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori – u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova. Kompanija sa sedištem u San... »

Tviter: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore...

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Tviter: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore...
SAN FRANCISKO - Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori - u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova.
Kompanija sa sedištem u San Francisku najavljuje da će početi da obaveštava korisnike aplikacije o događajima koji bi mogli da ih interesuju i da će takve događaje promovisati u posebnom delu stranice za pretraživanje na mreži,... »

Izmene na tviteru: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore...

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima
Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori - u pokušaju da korisnicima istoimene društvene... »
©2018 Netmark d.o.o.