Izmene na Twitteru: Više prostora za značajne događaje

Izmene na Twitteru: Više prostora za značajne događaje

Nova energija pre 8 dana
Kompanija Twitter saopštila je da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori – u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova. Kompanija sa sedištem u San... »

Tviter: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore...

RTV pre 8 dana
RTV: Tviter: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore...
SAN FRANCISKO - Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori - u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova.
Kompanija sa sedištem u San Francisku najavljuje da će početi da obaveštava korisnike aplikacije o događajima koji bi mogli da ih interesuju i da će takve događaje promovisati u posebnom delu stranice za pretraživanje na mreži,... »

Izmene na tviteru: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore...

Večernje novosti pre 9 dana
Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima
Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori - u pokušaju da korisnicima istoimene društvene... »
©2018 Netmark d.o.o.