Povezane vesti

SIPA privela Mamića, advokat tvrdi da je samo pozvan na razgovor

Beta 14.06.2018
Advokat bivšeg čelnika Fudbalskog kluba Dinamo Zdravka Mamića, za kojim je Hrvatska izdala medjunarodnu poternicu, rekao je da njegov klijent nije priveden, već da je pozvan na razgovor. Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) priveli su… »

Uhapšen Zdravko Mamić

Danas 14.06.2018
Zdravka Mamića, čelnika zagrebačkog Dinama, uhapsili su pripadnici SIPA u Međugorju, saznaje N1. Mamić je uhapšen na osnovu međunarodne poternice koju je raspisala Hrvatska. Županijski sud u Osijeku je Mamiću izrekao je presudu od šest i po… »

Toliko je trajalo: Zdravko Mamić uhapšen u Bosni i Hercegovini

Hot sport 14.06.2018
Pripadnici državne policijske agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Bosne i Hercegovine uhapsili su danas u Međugorju savetnika fudbalskog kluba Dinamo Zdravka Mamića, javlja Hina. Bivši čelnik Dinama uhapšen je po medjunarodnoj poternici koju je za… »

Uhapšen Zdravko Mamić

B92 14.06.2018
Zagreb -- Zdravko Mamić, čelnik zagrebačkog FK Dinamo, uhapšen je danas u Međugorju, u BiH. Agenciji Hina je potvrđeno da su Mamića uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) po međunarodnoj poternici Hrvatske, gde je prošle… »

Uhapšen Zdravko Mamić

Al Jazeera 14.06.2018
Mamić je pred Županijskim sudom u Osijeku nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja više od 15 miliona eura iz Dinama. Bivši izvršni direktor Nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, Zdravko Mamić uhapšen je na području Međugorja… »

Uhapšen Zdravko Mamić!

Mondo 14.06.2018
Pripadnici policijskih snaga BiH uhapsili su bivšeg čelnika Dinama iz Zagreba Zdravka Mamića, za kojim je Hrvatska izdala međunarodnu poternicu. Foto: MN Press Županijski sud u Osijeku je pre nekoliko dana Mamiću izrekao presudu od šest i po godina… »

Mamić uhapšen u Hercegovini, izjasniće se protiv izručenja Hrvatskoj

Vesti online 14.06.2018
- Idem na sud i vraćam se nazad - rekao je on u svom stilu. Pripadnici bosansko-hercegovačke državne policijske agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su u Međugorju Zdravka Mamića po međunarodnoj poternici koju su za njim raspisala… »

Zdravko Mamić uhapšen u BiH

Radio 021 14.06.2018
Čelnika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, uhapsili su pripadnici SIPA u Međugorju. Mamić je uhapšen na osnovu međunarodne poternice koju je raspisala Hrvatska. Županijski sud u Osijeku je Mamiću izrekao presudu od šest i po godina zatvora. Dan… »

Zdravko Mamić uhapšen u Međugorju

Večernje novosti 14.06.2018
Čelnik fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba uhapšen je po poternici Hrvatske zbog malverzacija u sportu. Zdravko Mamić, čelnik zagrebačkog FK Dinamo, uhapšen je danas u Međugorju, u Bosni i Hercegovini, javila je regionalna N1 tv, pozivajući se na… »

HRVATSKI MEDIJI Mamić uhapšen u Međugorju

Dnevnik 14.06.2018
Begunac od hrvatskog pravosuđa, bivši izvršni direktor zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, uhapšen je na području Međugorja, saznaje hrvatski Žurnal iz policijskih izvora. Županijski sud u Osijeku, koji je Mamića prvostepeno osudio na šest i po… »

Specijalci uhapsili Zdravka Mamića u Međugorju!

B92 14.06.2018
Zdravka Mamića, bivši predsednik zagrebačkog Dinama, uhapšen je u Međugorju, u Bosni i Hercegovini, javila je regionalna televizija N1. Mamica su uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) po poternici Hrvatske, gde je prošle… »

Policija BiH uhapsila Mamića!

Sportske.net 14.06.2018
Iako je bio u Međugorju u Hercegovini pošto ima i pasoš BiH, Zdravko Mamić je danas uhapšen od strane pripadnika SIPA. Hrvatska je izdala međunarodnu poternicu za Zdravkom Mamićem, na poslednjem suđenju je dobio presudu od 6 godina i 6 meseci… »

Vesti dana »