Povezane vesti

SIPA privela Mamića, advokat tvrdi da je samo pozvan na razgovor

Beta četvrtak, 14. jun 2018.
Advokat bivšeg čelnika Fudbalskog kluba Dinamo Zdravka Mamića, za kojim je Hrvatska izdala medjunarodnu poternicu, rekao je da njegov klijent nije priveden, već da je pozvan na razgovor. Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) priveli su u Medjugorju bivšeg čelnika Fudbalskog kluba... »

Uhapšen Zdravko Mamić

Danas četvrtak, 14. jun 2018.
Zdravka Mamića, čelnika zagrebačkog Dinama, uhapsili su pripadnici SIPA u Međugorju, saznaje N1.
Mamić je uhapšen na osnovu međunarodne poternice koju je raspisala Hrvatska. Županijski sud u Osijeku je Mamiću izrekao je presudu od šest i po godina zatvora. Dan pre izricanja presude, Mamić je iz Hrvatske došao u Međugorje.... »

Uhapšen Zdravko Mamić!

Mondo četvrtak, 14. jun 2018.
Pripadnici policijskih snaga BiH uhapsili su bivšeg čelnika Dinama iz Zagreba Zdravka Mamića, za kojim je Hrvatska izdala međunarodnu poternicu.
Foto: MN Press Županijski sud u Osijeku je pre nekoliko dana Mamiću izrekao presudu od šest i po godina zatvora zbg malverzacija u poslovanju Dinama iz Zagreba čiji je bio dugogodišnji čelnik. Mamić: Uradiću isto što i Praljak... »

Uhapšen Zdravko Mamić

Al Jazeera četvrtak, 14. jun 2018.
Mamić je pred Županijskim sudom u Osijeku nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja više od 15 miliona eura iz Dinama.
Bivši izvršni direktor Nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, Zdravko Mamić uhapšen je na području Međugorja, potvrđeno je Al Jazeeri iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA). "Policijski službenici Državne agencije za... »

Mamić uhapšen u Hercegovini, izjasniće se protiv izručenja Hrvatskoj

Vesti online četvrtak, 14. jun 2018.
- Idem na sud i vraćam se nazad - rekao je on u svom stilu
Pripadnici bosansko-hercegovačke državne policijske agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su u Međugorju Zdravka Mamića po međunarodnoj poternici koju su za njim raspisala Republika Hrvatska. - Policija je gospodina Mamića lišila slobode. On će tokom dana biti... »

Toliko je trajalo: Zdravko Mamić uhapšen u Bosni i Hercegovini

Hot sport četvrtak, 14. jun 2018.
Pripadnici državne policijske agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Bosne i Hercegovine uhapsili su danas u Međugorju savetnika fudbalskog kluba Dinamo Zdravka Mamića, javlja Hina. Bivši čelnik Dinama uhapšen je po medjunarodnoj poternici koju je za njim raspisala Hrvatska. – Policija je gospodina... »

Uhapšen Zdravko Mamić

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Uhapšen Zdravko Mamić
Zagreb -- Zdravko Mamić, čelnik zagrebačkog FK Dinamo, uhapšen je danas u Međugorju, u BiH.
Agenciji Hina je potvrđeno da su Mamića uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) po međunarodnoj poternici Hrvatske, gde je prošle nedelje prvostepeno osudjen na šest i po godina zatvora zbog malverzacija u... »

Specijalci uhapsili Zdravka Mamića u Međugorju!

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Specijalci uhapsili Zdravka Mamića u Međugorju!
Zdravka Mamića, bivši predsednik zagrebačkog Dinama, uhapšen je u Međugorju, u Bosni i Hercegovini, javila je regionalna televizija N1.
Mamica su uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) po poternici Hrvatske, gde je prošle nedelje prvostepeno osuđen na šest i po godina zatvora zbog malverzacija u sportu. Kontroverzni fudbalski radnik... »

Policija BiH uhapsila Mamića!

Sportske.net četvrtak, 14. jun 2018.
Iako je bio u Međugorju u Hercegovini pošto ima i pasoš BiH, Zdravko Mamić je danas uhapšen od strane pripadnika SIPA.
Hrvatska je izdala međunarodnu poternicu za Zdravkom Mamićem, na poslednjem suđenju je dobio presudu od 6 godina i 6 meseci zatvora, a nekada prvi čovek Dinama iz Zagreba je u Međugorju gde pokušava da dokaže svoju nevinost, kako... »

HRVATSKI MEDIJI Mamić uhapšen u Međugorju

Dnevnik četvrtak, 14. jun 2018.
Begunac od hrvatskog pravosuđa, bivši izvršni direktor zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, uhapšen je na području Međugorja, saznaje hrvatski Žurnal iz policijskih izvora.
Županijski sud u Osijeku, koji je Mamića prvostepeno osudio na šest i po godina zatvorske kazne, raspisao je domaću i međunarodnu poternicu te izdao poseban nalog za njegovo hapšenje na području zemalja Evropske unije. Dan uoči... »

Zdravko Mamić uhapšen u Međugorju

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Čelnik fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba uhapšen je po poternici Hrvatske zbog malverzacija u sportu
Zdravko Mamić, čelnik zagrebačkog FK Dinamo, uhapšen je danas u Međugorju, u Bosni i Hercegovini, javila je regionalna N1 tv, pozivajući se na svoja saznanja. Mamića su uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA)... »

Zdravko Mamić uhapšen u BiH

Radio 021 četvrtak, 14. jun 2018.
Čelnika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, uhapsili su pripadnici SIPA u Međugorju.
Mamić je uhapšen na osnovu međunarodne poternice koju je raspisala Hrvatska. Županijski sud u Osijeku je Mamiću izrekao presudu od šest i po godina zatvora. Dan pre izricanja presude, Mamić je iz Hrvatske došao u Međugorje. Mamić... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Jokić nejaki Klivlend častio novim tripl dablom

N1 Info  pre 1 sat  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.