Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31)
Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31), nezvanično saznaje radio Sto plus.Dženan K. je... »

Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Novi magazin četvrtak, 14. jun 2018.
Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31), nezvanično saznaje radio Sto plus.
Dženan K. je proglašen krivim za ubistvo u pokušaju, a on, kao i Više tužilaštvo, imaju pravo žalbe Apelacionom sudu. Osuđeni se teretio da je uveče, 7. septembra, dok je sedeo u bašti jednog kafića u Ulici Stefana Nemanje u... »

Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora
Novi Pazar -- Viši sud u Novom Pazaru osudio u prvostepenom postupku Dženana K. iz tog grada na 10 godina zatvora za ranjavanje policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31).
Dženan K. (35) je proglašen krivim za ubistvo u pokušaju, a on, kao i Više tužilaštvo, imaju pravo žalbe Apelacionom sudu, nezvanično saznaje radio Sto plus. Osuđenog sud tereti da je uveče, 7. septembra, dok je sedeo u bašti... »

Presuda zbog ranjavanja policajca na dužnosti: Novopazarac Dženan K. osuđen na deset godina zbog ubistva u pokušaju

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
NOVI PAZAR - Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31), nezvanično saznaje radio Sto plus. Dženan K. je proglašen krivim za ubistvo u pokušaju, a on, kao i Više... »

Završeno suđenje: Za ranjavanje policajca u Novom Pazaru 10 godina zatvora

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Viši sud u Novom Pazaru osudio je Dženana Kačara (35) na deset godina zatvora zbog toga što je početkom septembra prošle godine pucao i teško ranio policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31), saznaje "Blic". Suđenje je počelo krajem februara, a sudija ga je proglasio krivim za krivično delo... »
©2019 Netmark d.o.o.