Povezane vesti
Tramp o lideru severne koreje: Kada Kim priča, njegovi ljudi slušaju, hoću da i moji tako; Dao sam mu broj telefona, može da…
Večernje novosti 15.06.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da želi da oko sebe ima ljude koji "sede i pažljivo slušaju" kada on govori, baš kao oni iz okruženja severnokorejskog vođe Kim Džon-una. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da želi da oko sebe ima ljude koji… »
SAD imaju direktan kontakt: Tramp: Dao sam Kimu broj telefona, treba da se čujemo u nedelju
Blic 15.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom razmenio brojeve telefona i najavio da će ga u nedelju zvati. Na pitanje novinara "Foks njuza" šta planira da radi na Dan očeva, u nedelju, Tramp je odgovorio… »
Vesti dana »
Pronađene dve laboratorije i 12 kilograma marihuane: Velika akcija policije u Subotici, uhapšene dve osobe (foto)
Mondo pre 5 minutajoš 37 povezanih
Aragči: Ne vidim nijedan razlog zašto bismo razgovarali sa Amerikancima, nastavićemo da se branimo
Danas pre 21 minutajoš 29 povezanih
Ukrajina traži novac i tehnologiju u zamjenu za pomoć Bliskom istoku u borbi protiv dronova
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 35 povezanih
Papa Lav XIV osudio napade na škole u Iranu i apelovao na prekid vatre
Danas pre 1 satjoš 46 povezanih