Povezane vesti
Nacionalnost nije bitna Krstajić: Otac mi je Crnogorac, majka Srpkinja, a ja sam iz multikulturalne zemlje Bosne i Hercegovine
Večernje novosti 20.06.2018
Selektor Srbije Mladen Krstajić dao je intervju za švajcarski "Blik" u kom je bio izložen pravoj paljbi pitanja, koja nemaju veze sa sportom. Međutim, vođa "orlova" nije naseo na provokacije. SELEKTOR Srbije Mladen Krstajić dao je intervju za švajcarski… »
Krstajić: O politici ne želim da pričam
Danas 20.06.2018
Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, na pitanje švajcarskih novinara, šta misli o ekipi Švajcarske u kojoj igra puno igrača poreklom iz Albanije, odgovorio da je to politika i da o tome ne želi da razgovara. „To je politika, a o politici ne… »
Vesti dana »
Krivične prijave Pokreta Kreni-Promeni protiv vrha vlasti zbog postupanja tokom požara
Beta pre 38 minutajoš 83 povezane
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 34 povezane
Protest na otvaranju Nušićijade, izviždan predsednik Opštine Ivanjica, Selaković odustao od govora
Serbian News Media pre 3 satajoš 6 povezanih
Zubairu i Sek prave najviše problema! Saša Ilić otkrio: Takvo ponašanje neće biti tolerisano, u Lučanima teško gostovanje
Dnevnik pre 1 satjoš 26 povezanih