Povezane vesti

Vučić poslao poruku igračima posle poraza od Švajcarske: Ne trebaju nama pesme protiv njih!

Vučić poslao poruku igračima posle poraza od Švajcarske: Ne trebaju nama pesme protiv njih!

Telegraf 23.06.2018
Predsednik Srbije istakao dostojanstvo našeg naroda i u porazu. Komentarišući provokacije hrvatskih, ali i albanskih igrača na Svetskom prvenstvu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, je rekao da je ponosan na naše građane, ali i fudbalere. - Juče… »
Vučić: Neka nas mrze, to govori o njihovoj i o našoj veličini

Vučić: Neka nas mrze, to govori o njihovoj i o našoj veličini

Sputnik 23.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan na građane Srbije koji su i u tuzi zbog poraza u utakmici protiv Švajcarske bili ujedinjeni i dostojanstveni, nikoga nisu vređali, niti pokazali mržnju, a „onima koji nas mrze“ poručio… »
Vučić o SP: Ponosan sam što smo i tužni bili dostojanstveni

Vučić o SP: Ponosan sam što smo i tužni bili dostojanstveni

N1 Info 23.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponosan na građane Srbije koji su, kako je rekao, bili ujedinjeni u tuzi posle poraza Srbije od švajcarske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu. "Ponosan sam što smo i tužni bili… »
Vučić: Neka nas mrze...

Vučić: Neka nas mrze...

Mondo 23.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je ponosan na građane Srbije koji su i u tuzi zbog poraza u utakmici protiv Švajcarske bili ujedinjeni i dostojanstveni, nikoga nisu vređali, niti pokazali mržnju. Onima koji nas mrze poručio… »
Vučić reagovao nakon provokacija albanskih fudbalera: Ponosan sam na naš narod, tužni smo ali nikoga nismo vređali! Neka…

Vučić reagovao nakon provokacija albanskih fudbalera: Ponosan sam na naš narod, tužni smo ali nikoga nismo vređali! Neka…

Kurir 23.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sinoćne utakmice sa Švajcarskom i provokacije albanskih fudbalera reprezentativaca Švajcarske rekao je da je ponosan na naše građane. "Naša nacija je bila ujedinjena, ujedinjena u tuzi i teško da smo ikada… »

Vesti dana »