Povezane vesti
Nemački sistem se ljulja
Dojče vele 03.07.2018
Demohrišćani su dovršili zaokret od liberalne do restriktivne izbegličke politike, piše štampa nakon dogovora CDU i CSU o osnivanju „tranzitnih centara“ na granici odakle bi se potražioci azila vraćali u druge zemlje. Horst Zehofer, lider bavarske… »
Njemački demokršćani postigli kompromis, završena kriza
SEEbiz 03.07.2018
BERLIN - Stranke demokršćanske Unije CDU/CSU postigle su u ponedjeljak navečer kompromis oko izbjegličke politike, čime je okončana višetjedna kriza koja je prijetila raspadom stranačke unije, a time i njemačke Vlade. "Drago mi je da smo postigli održivi… »
Cela nemačka gledala u njih: Angela Merkel i Zehofer postigli kompromis za opstanak vlade
Blic 02.07.2018
Čelnici dve sestrinske stranke CDU i CSU, Angela Merkel i Horst Zehofer, na kriznom sastanku u Berlinu večeras su kompromisom prevazišli razlike kada je reč o pristupu migrantskoj krizi. Njihovi koalicioni partneri iz SPD su čekali rasplet razgovora… »
Zehofer oštro: "Neće me smeniti kancelarka koja je to samo zbog mene"
Blic 02.07.2018
Uoči večerašnjeg kriznog samita CDU i CSU, na kojem će koalicioni partneri pokušati da pronađu rešenje za krizu povodom migracione politike, a koja preti vladi kancelarke Angele Merkel, nemački ministar unutrašnjih poslova i lider CSU Horst Zehofer… »
Vesti dana »
Topićev saigrač vrlo emotivno govorio o Nikoli: "Borio se za život..."
Telegraf pre 21 minutajoš 30 povezanih
Predsednik Zvezde: "Teško je boriti se protiv 'viših sila'"
Sportske.net pre 21 minutajoš 19 povezanih
Pucnjava na državnom univerzitetu Južne Karoline, dve osobe ubijene, jedna ranjena
Beta pre 36 minutajoš 10 povezanih
Vučić na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti u Berlinu
Serbian News Media pre 1 satjoš 7 povezanih