"Stav Rusije o Kosovu se nije promenio"

"Stav Rusije o Kosovu se nije promenio"

B92 petak, 13. jul 2018.
B92: "Stav Rusije o Kosovu se nije promenio"
Moskva -- "Naša pozicija je nepromenjena", rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije, Marija Zaharova, govoreći o Kosovu.
Zaharova je tako, na jučerašnjoj redovnoj konferenciji za medije u Moskvi, odgovorila na pitanje novinarke da li se nešto promenilo u poziciji Rusije po pitanju Kosova s obzirom na izjavu Hašima Tačija da je imao razgovor sa... »

Zaharova: Nismo promenili stav o Kosovu

Blic petak, 13. jul 2018.
Rusija svoj principijelni stav o Kosovu nije promenila, izjavila je danas portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova. Na redovnoj konferenciji za medije, novinarka je pitala Zaharovu da li se stav Rusije o Kosovu promenio nakon usputnog susreta ruskog premijera Dmitrija... »

Zaharova: Rusija nije promenila stav o Kosovu

Večernje novosti petak, 13. jul 2018.
Principijelni stav o Kosovu se nije promenio ni nakon susreta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva i predsednika Kosova Hašima Tačija u Ankari, rekla je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova
Rusija svoj principijelni stav o Kosovu nije promenila, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova. Na redovnoj konferenciji za medije, novinarka je pitala Zaharovu da li se stav Rusije o... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.