Повезане вести
Харадинај: Знам који је став САД
Вести онлине 20.07.2018
Косовски премијер Рамуш Харадинај прецизирао је своју ранију изјаву да подела Косова за њега значи рат, али је додао да су медији погрешно пренели изјаву америчког амбасадора Грега Делавиа, да не искључује могућност да ће… »
Швајцарски лист: Могућа подела Косова, али по правилима ЕУ
Радио 021 20.07.2018
Швајцарски дневник Ноје Циршер Цајтунг у данашњем коментару наводи да Косово и Србија треба саме да нађу решење конфликта, као и то да би размена територија могла да буде решење. Коментар Андреаса Ернста, који опширно прилази… »
Швајцарски лист: Подела Косова могућа, али по правилима ЕУ
Н1 Инфо 20.07.2018
Угледни швајцарски дневник Ноје Циршер Цајтунг у данашњем коментару наводи да Косово и Србија треба саме да нађу решење конфликта, као и то да би размена територија могла да буде решење конфликта. Коментар Андреаса Ернста… »
Подела Косова – лоша интерпретација или опција на столу?
Н1 Инфо 20.07.2018
Бура после интервјуа америчклог амбасадора Грега Делавија приштинској телевизији КТВ - иако Делави, то што су медији пренели да је рекао како Београд и Пришина треба да одлуче о евентуалној подели Косова, назива лажним вестима… »
Делави појаснио своју изјаву: Игноришите лажну вест
Данас 20.07.2018
Амерички амбасадор на Косову Грег Делави је појаснио његов став о коначном споразуму између Косова и Србије, и рекао да је интерпретација његове изјаве о подели територија нетачна, преноси РТК. „Игноришите лажну вест. Ево шта… »
Харадинај: Подела Косова за мене значи рат; Вучић: Ако нам кажете "све је наше", договора неће бити
Блиц 20.07.2018
Премијер привремених косовских институција Рамуш Харадинај противи се идеји о, како наводи, размени територија са Београдом или подели Косова, и поручује да за њега "подела значи рат". Како преноси приштински портал… »
Харадинај:Подела Косова за мене значи рат
ИндексОнлине 20.07.2018
ПРИШТИНА – Премијер привремених косовских институција Рамуш Харадинај противи се идеји о, како наводи, размени територија са Београдом или подели Косова и поручује да за њега “подела значи рат”, пренели су косовски медији. Како… »
Харадинај: Подела Косова је за мене почетак рата
СЕЕбиз 20.07.2018
ПРИШТИНА - Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је данас да би евентуална подела Косова за њега представљала почетак рата. Харадинај је то изјавио коментаришући став америчког амбасадора у Приштини Грега Делавија да је на… »
Харадинај: Подела за мене значи рат
Данас 20.07.2018
Премијер Рамуш Харадинај успротивио се идеји Љутфија Хазирија о размени територије са Србијом и дао снажно упозорење, преноси КоССев. Он је за РТВ Дукађини рекао да пипнути територију значи рат, преноси КоССев. „Подела за мене… »
Харадинај: Подела за мене значи рат
Н1 Инфо 20.07.2018
Премијер Рамуш Харадинај успротивио се идеји Љутфија Хазирија о размени територије са Србијом и дао снажно упозорење, преноси КоССев. Он је за РТВ Дукађини рекао да пипнути територију значи рат, преноси КоССев. "Подела за мене… »
Вести дана »
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана