Povezane vesti
Bura u reprezentaciji Hrvatske: Kalinić odbio medalju, Dalić napušta klupu nacionalnog tima
Večernje novosti 20.07.2018
Nisam ni razmišljao o utakmici s Portugalijom. Sada je idealan trenutak da odem. Odluku sam doneo još posle Amerike, sa svojom porodicom, i ta odluka je u meni, kaže Zlatko Dalić. Hrvati su vicešampioni sveta, slavlje je trajalo danima, ali sada… »
Zlatko Dalić beži iz Hrvatske
Mozzart sport 20.07.2018
„Odluku sam doneo još posle američke turneje, ali“, poručio selektor druge reprezentacije na svetu. Srebro oko vrata, najveći uspeh u istoriji hrvatskog fudbala u CV-u, a onda – razlaz. Posle sjajnih igara u Rusiji Vatreni bi vrlo lako mogli da… »
Vesti dana »

Kolona studenata iz Novog Sada krenula za Beograd, prate ih građani i poljoprivrednici
Beta pre 1 satjoš 21 povezana

(VIDEO) „Nemoj nešto što nije pouzdano“: Reporter N1 sa organizatorkom statista u Pionirskom parku
Danas pre 13 satijoš 10 povezanih

Ističe pritvor miloradu grčiću i papiću: Oglasilo se tužilaštvo, traže da ostanu iza rešetaka!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih

„Loši momci“: Harden se oglasio zbog Bogdanovića, objavio sliku iz čuvenog filma FOTO
Nova pre 49 minutajoš 9 povezanih

Avion Trampovog izaslanika prešao granicu sa Rusijom; završna faza ruske operacije u Kursku
RTS pre 43 minutajoš 30 povezanih