Повезане вести

Трамп: Могуће царине на 500 милијарди долара увоза из Кине

Трамп: Могуће царине на 500 милијарди долара увоза из Кине

Политика 20.07.2018
Ангела Меркел: Светска трговина у „веома озбиљној ситуацији”. „Спреман сам да идем на 500.” Тим речима је амерички председник Доналд Трамп заиграо на „све или ништа” у трговинском сукобу Вашингтона са Пекингом, најављујући… »
Бела кућа: Не разматрамо могућност референдума на истоку Украјине

Бела кућа: Не разматрамо могућност референдума на истоку Украјине

Нови магазин 20.07.2018
Бела кућа је данас саопштила да "не разматра да подржи" позив руског председника Владимира Путина за одржавање референдума на истоку Украјине, недуго после његовог састанка с председником САД Доналдом Трампом. Руски амбасадор у… »
Бела кућа не подржава идеју о референдуму на истоку Украјине

Бела кућа не подржава идеју о референдуму на истоку Украјине

Н1 Инфо 20.07.2018
Бела кућа је саопштила да "не разматра да подржи" позив руског председника Владимира Путина за одржавање референдума на истоку Украјине, недуго после његовог састанка с председником САД Доналдом Трампом. Руски амбасадор у САД… »
Трумп пријети увођењем царина на сав увоз из Кине

Трумп пријети увођењем царина на сав увоз из Кине

СЕЕбиз 20.07.2018
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп рекао је у петак у интервјуу за телевизију ЦНБЦ да је спреман интензивирати трговински рат с Кином наметањем царина на сав увоз из те земље, у вриједности 500 милијарди долара… »
Путин и Трамп причали о референдуму на истоку Украјине

Путин и Трамп причали о референдуму на истоку Украјине

Вечерње новости 20.07.2018
Председници Русије и САД, Владимир Путин и Доналд Трамп, разговарали су о могућем референдуму на истоку Украјине током њиховог самита у Хелсинкију, изјавио је руски амбасадор у САД Анатолиј Антонов. Председници Русије и САД… »
Трамп прети царинама на сву кинеску робу

Трамп прети царинама на сву кинеску робу

Н1 Инфо 20.07.2018
Председник САД Доналд Трамп рекао је да је спреман да уведе казнене царине на све кинске производе који се извозе у САД, ако то буде потребно. "Спреман сам да идем све до 500", рекао је Трамп за телевизију ЦНБЦ, мислећи на 505,5… »
Трамп и Путин о конкретном решењу у Украјини

Трамп и Путин о конкретном решењу у Украјини

Данас 20.07.2018
Руски амбасадор у Сједињеним Државама каже да су председници Доналд Трумп и Владимир Путин разговарали о „конкретним предлозима“ за решавање сукоба у источној Украјини током њиховог самита у Хелсинкију, преноси Радио Слободна… »
Трамп запалио свет: Спреман сам да уведем царине на сав увоз из Кине! У питању је 505 милијарди долара!

Трамп запалио свет: Спреман сам да уведем царине на сав увоз из Кине! У питању је 505 милијарди долара!

Курир 20.07.2018
ВАШИНГТОН - Председник САД Доналд Трамп каже да је спреман да уведе тарифе на целокупан увоз кинеске робе у САД, у вредности од 505 милијарди долара. "Ми смо у огромном минусу", рекао је Трамп у интервјуу за америчку тв мрежу… »
Берлин на удару: Трампове царине Немачку ће папрено коштати

Берлин на удару: Трампове царине Немачку ће папрено коштати

Блиц 20.07.2018
Евентуалне америчке тарифе на увозне аутомобиле ће срезати бруто домаћи производ Немачке за шест милијарди евра, упозорио је данас председник немачке привредне коморе ДИХК, Ерик Швајцер. Он је у изјави за телевизију ЗДФ рекао да… »
Немци у паници: Америчке царине ће нам срезати БДП за 6,0 млрд евра! Ко зна колико радника ће на улицу!

Немци у паници: Америчке царине ће нам срезати БДП за 6,0 млрд евра! Ко зна колико радника ће на улицу!

Курир 20.07.2018
БЕРЛИН - Евентуалне америчке тарифе на увозне аутомобиле ће срезати бруто домаћи производ Немачке за шест милијарди евра, упозорио је данас председник немачке привредне коморе ДИХК, Ерик Швајцер. #ДИХК-Прäсидент Ериц Сцхвеитзер… »

Вести дана »