Povezane vesti
Dačić: Ne može Priština da lobira, a mi da ćutimo
RTV 24.07.2018
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da se mnogima ne dopadaju uspesi naše diplomatije i što niz zemalja preispituje svoje pozicije prema Kosovu i Metohiji, ali da Srbija neće odustati. "Od nas se traži da prestanemo sa lobiranjem za… »
Priština traži: Ne rušite nam priznavanja
Večernje novosti 23.07.2018
Beograd može da očekuje jačanje pritisaka do nastavka dijaloga, stigao i otvoren poziv. Dačić: Neće moći, oni da lobiraju sa mentorima, a mi da ćutimo. MNOGIMA se ne dopadaju uspesi naše diplomatije i to što niz zemalja preispituje svoje pozicije prema… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Veliki odziv građana širom Srbije: Redovi pred štandovima za skupljanje potpisa za izbore, otvoren Novogodišnji bazar, studenti spremili bogat program
Nova pre 16 minutajoš 39 povezanih
Pogledajte kako je teklo uklanjanje bombe iz II svetskog rata: Američka, iz 1944, teška 472 kilograma! Uspešno prebačena na Pasuljanske livade (video)
Kurir pre 16 minutajoš 30 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Do 11 časova glasalo 8,27 odsto birača
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 41 povezana
Posle šokantnog poraza - ni reči o Jokiću! Trener Denvera otvorio dušu: "Moramo da naučimo..."
Kurir pre 1 satjoš 61 povezana
"Dobro sam i nemam nameru da odem." Ovo je poslednje oglašavanje Brižit Bardo: Nije ni slutila da je kraj blizu.
Kurir pre 25 minutajoš 22 povezane