Povezane vesti

Vučić: Bez sveta nema rešenja za KiM

Vučić: Bez sveta nema rešenja za KiM

RTS 01.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se bez sveta problem Kosova i Metohije ne može rešiti i da je zato važno da što više međunarodnih faktora privučemo na našu stranu. Dodao je da misli da SAD prvi put pokazuju želju za rešenjem, za… »
Predsednik Srbije o Kosovu: Traži se rešenje! Napadaju me i nazivaju me sotonom, ali ja se borim da sačuvam mir i izvučem…

Predsednik Srbije o Kosovu: Traži se rešenje! Napadaju me i nazivaju me sotonom, ali ja se borim da sačuvam mir i izvučem…

Kurir 01.08.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori danas o svim izazovima u rešavanju kosovskog pitanja, situaciji u regionu, ekonomiji kao i brojnim drugim aktuelnim temama. Predsednik je rekao da ne želi nikakav sukob sa Albancima, niti sa bilo… »
Predsednik: Velika nervoza na Zapadu i u Prištini

Predsednik: Velika nervoza na Zapadu i u Prištini

Mondo 01.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Srbija kada je reč o Kosovu ne bori samo protiv Albanaca, već i protiv mnogih zapadnih zemalja. Foto: Tanjug/Rade Prelić "Na Kosovu i Metohiji se borimo, ne protiv, ili samo protiv Albanaca… »
Vučić o Kosmetu: Da izvučemo najviše, a izgubimo najmanje

Vučić o Kosmetu: Da izvučemo najviše, a izgubimo najmanje

Politika 01.08.2018
Imamo mnoge protivnike i na zapadu. Videli ste šta su Britanci radili i šta čine, kao i neki drugi preko svojih agenturskih ispostava na Balkanu, kazao je predsednik. „Da izvučemo najviše što možemo, a da izgubimo najmanje što moramo, to je ono… »
Vučić: Pokušavamo da izvučemo najviše što možemo i izgubimo najmanje što moramo na ...

Vučić: Pokušavamo da izvučemo najviše što možemo i izgubimo najmanje što moramo na ...

Beta 01.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se država bori da u teškim i gotovo nemogućim uslovima izvuče najviše što može za narod i izgubi najmanje što mora na Kosovu i Metohiji. On je za televiziju Pink rekao da zajedno sa Vladom… »
Vučić: Bez sveta nema rešenja za Kosmet; Mile Kitić ne peva "Za dom spremni"

Vučić: Bez sveta nema rešenja za Kosmet; Mile Kitić ne peva "Za dom spremni"

Večernje novosti 01.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se na Kosovu i Metohiji borimo ne protiv albanskih interesa, jer sa njima želimo bolje odnose. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da želi da ljudima poruči šta čini oko Kosova i Metohije… »
"Sotona sam jer hoću nešto da izvučem za narod": Vučić: Amerikanci prvi put žele rešenje za Kosovo

"Sotona sam jer hoću nešto da izvučem za narod": Vučić: Amerikanci prvi put žele rešenje za Kosovo

Blic 01.08.2018
Na KiM se borimo ne protiv ili samo protiv Albanaca, tu ima i drugih faktora, videli ste Britanci šta rade. Borimo se da u gotovo nemogućim uslovima izvučemo najviše za svoj narod, a izgubimo najmanje što možemo - rekao je danas predsednik Srbije… »

Vesti dana »