Повезане вести
Вучић: Без света нема решења за КиМ
РТС 01.08.2018
Председник Србије Александар Вучић је рекао да се без света проблем Косова и Метохије не може решити и да је зато важно да што више међународних фактора привучемо на нашу страну. Додао је да мисли да САД први пут показују жељу… »
Председник Србије о Косову: Тражи се решење! Нападају ме и називају ме сотоном, али ја се борим да сачувам мир и извучем…
Курир 01.08.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић говори данас о свим изазовима у решавању косовског питања, ситуацији у региону, економији као и бројним другим актуелним темама. Председник је рекао да не жели никакав сукоб са… »
Председник: Велика нервоза на Западу и у Приштини
Мондо 01.08.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се Србија када је реч о Косову не бори само против Албанаца, већ и против многих западних земаља. Фото: Тањуг/Раде Прелић "На Косову и Метохији се боримо, не против, или… »
Вучић о Космету: Да извучемо највише, а изгубимо најмање
Политика 01.08.2018
Имамо многе противнике и на западу. Видели сте шта су Британци радили и шта чине, као и неки други преко својих агентурских испостава на Балкану, казао је председник. „Да извучемо највише што можемо, а да изгубимо најмање што… »
Вучић: Покушавамо да извучемо највише што можемо и изгубимо најмање што морамо на ...
Бета 01.08.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се држава бори да у тешким и готово немогућим условима извуче највише што може за народ и изгуби најмање што мора на Косову и Метохији. Он је за телевизију Пинк рекао да… »
Вучић: Без света нема решења за Космет; Миле Китић не пева "За дом спремни"
Вечерње новости 01.08.2018
Председник Србије Александар Вучић истакао је да се на Косову и Метохији боримо не против албанских интереса, јер са њима желимо боље односе. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да жели да људима поручи шта чини око… »
"Сотона сам јер хоћу нешто да извучем за народ": Вучић: Американци први пут желе решење за Косово
Блиц 01.08.2018
На КиМ се боримо не против или само против Албанаца, ту има и других фактора, видели сте Британци шта раде. Боримо се да у готово немогућим условима извучемо највише за свој народ, а изгубимо најмање што можемо - рекао је данас… »
Вести дана »
Дијана Хрка наставила штрајк глађу, испред Скупштине мирно, Таковска и Булевар краља Александра проходни за саобраћај
РТВ пре 6 сатијош 36 повезаних
Звезда разбила будућност у великом дербију АБА лиге: Црвено-бели сломили Подгоричане, Монеке, Калинић и Добрић носили Обрадовићев тим до нове победе!
Курир пре 11 минутајош 42 повезане
Црне мачке зауставиле тобџије у 94. Минуту: Сандерленд освојио бод против Арсенала голом у надокнади времена
Курир пре 11 минутајош 35 повезаних