Povezane vesti
Hrvatski profesor objavio skandalozan tvit o Oluji: Uporedio pogrom Srba sa "lakom atletikom" (foto)
Telegraf 04.08.2018
Vojković je napisao da je na današnji dan pre 23 godine počelo "Prvenstvo Republike Srpske Krajine u lakoj atletici" Hrvatski profesor Goran Vojković, koji je i kolumnista, objavio je skandalozan tvit o godišnjici Oluje koji je izazvao burne reakcije… »
Sramotan i skandalozan tvit zagrebačkog profesora o "Oluji" razbesneo Srbiju, ali i Hrvatsku
BK TV 04.08.2018
Hrvatski profesor Goran Vojković, koji je ujedno i kolumnista zagrebačkog portala "index.hr", objavio je sramotan i skandalozan tvit koji je izazvao bes ne samo u Srbiji, već i u delu hrvatskog javnog mnjenja. Vojković je napisao da je na današnji… »
Hrvati su moju porodicu proterali iz Knina, mislili su da sam mrtva, granate su padale, a krvavi ljudi ležali pored puta: Moji…
Telegraf 04.08.2018
Iznenadna poseta komšije promenila je sve. Trčao je sav uzjapuren i govorio mojoj mami: "Pakuj djecu i bježi, Knin je pao" Kilometarska kolona Srba u strahu od terora hrvatske vojske napušta svoje domove. Među njima sam i ja, beba od dvadeset meseci… »
Stradanje i proterivanje naroda, nije pobeda ni za jednu stranu: Karleuša o godišnjici "Oluje"
Telegraf 04.08.2018
- Da se ne ponovi nikom više. Nikada više - napisala je Jelena. Danas se navršava 23 godine od operacije "Oluja" u kojoj je iz Hrvatske proterano 250.000 Srba. Tim povodom oglasila se Jelena Karleuša, koja je na Tviteru ostavila sledeći status… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih