Povezane vesti

Razveli se Kija i Sloba

Razveli se Kija i Sloba

Večernje novosti 07.08.2018
Bračna drama započeta u rijalitiju "Zadruga" okončana u utorak u Zrenjaninu. PEVAČ Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar konačno su se u utorak razveli u Zrenjaninu, čime je i zvanično stavljena tačka na njihov brak posle dobro poznatih… »
Samo što se razveo od kije, već ima novu devojku: Sloba jednom objavom srušio instagram! Evo ko je njegova nova ljubav…

Samo što se razveo od kije, već ima novu devojku: Sloba jednom objavom srušio instagram! Evo ko je njegova nova ljubav…

Kurir 07.08.2018
Najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, danas su stavili tačku na svoju bračnu zajednicu. Oni su se jutros sastali u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, a kako niko od njih dvoje nije imao primedbe, žalbe i posebne… »
Javna prevara ga je koštala braka: Danas su se Kija i Sloba razveli, a pevač ne krije razočarenje! Jedna od najtežih…

Javna prevara ga je koštala braka: Danas su se Kija i Sloba razveli, a pevač ne krije razočarenje! Jedna od najtežih…

Kurir 07.08.2018
Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar danas su zvanično stavili tačku na svoj brak nakon što je pevač javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga". Kada su danas napustili Osnovni sud u Zrenjaninu, gde su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu… »
Kurir na licu mesta! Zajedno otišli iz suda: Ovako su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović stavili tačku na brak (foto)

Kurir na licu mesta! Zajedno otišli iz suda: Ovako su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović stavili tačku na brak (foto)

Kurir 07.08.2018
Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović razveli su se jutros u zrenjaninskom Osnovnom sudu, gde su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu. U sud je prvo došao pevač dok se, kako se navodi, "Ministarka" pojavila pola sata za njim. Njihov razvod je, kao i… »
Nakon svega što se dogodilo, smogla snage i progovorila! Kija kocakr prvi put posle razvoda: Evo čemu se nada! (video)

Nakon svega što se dogodilo, smogla snage i progovorila! Kija kocakr prvi put posle razvoda: Evo čemu se nada! (video)

Kurir 07.08.2018
Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović razveli su se danas u jutarnjim satima u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. "Bilo nam je oboma teško, ali jednostavno tako je najbolje i najpametnije za oboje. Nadam se da ćemo ostati prijatelji, barem u korektnim… »
Kija Kockar se razvela,: a majka Nadica otkrila u kakvom je stanju zatekla ćerku kod kuće

Kija Kockar se razvela,: a majka Nadica otkrila u kakvom je stanju zatekla ćerku kod kuće

Blic 07.08.2018
Danas, 7. avgusta razcveli su se pevačica Kija Kockar i pevač Sloba Radanović u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. Kijina majka, Nadica Zeljković se takođe oglasila tim povodom. - Mimoišle smo se. Ja sam bila u prodavnici, ona je tad došla, samo baka je… »
Sloba Radanović: "Gurnuli su mi te papire pod nos, ovo mi je najteže u životu"

Sloba Radanović: "Gurnuli su mi te papire pod nos, ovo mi je najteže u životu"

Blic 07.08.2018
Pevač Sloba Radanović danas je, baš kao i Kija Kockar, potpisao papire za ravod u sudu u Zrenjaninu. Kada se sve završilo i kada je napustio sud, videlo se da je tužan. Pozvali smo Slobu i pitali zašto se tako oseća jer, kako su i on i Kija… »
Kijina majka progovorila o ćerkinom razvodu! Ustaće ona uskoro... (Foto)

Kijina majka progovorila o ćerkinom razvodu! Ustaće ona uskoro... (Foto)

Kurir 07.08.2018
Kristina Kockar i Slobodan Radanović razveli su se danas, 7. avgusta, u zrenjaninskom Osnovnom sudu. Kijina majka Nadica Zeljković nije imala mnogo šta da kaže na tu temu, te je ostavila utisak da bi volela da javnost sledi njen primer. 1 / 8 Foto… »
Javnost u suzama! Prva Kijina objava nakon razvoda upućena slobi? Za 40 minuta više od 40.000 pregleda: Srce će vam pući na…

Javnost u suzama! Prva Kijina objava nakon razvoda upućena slobi? Za 40 minuta više od 40.000 pregleda: Srce će vam pući na…

Kurir 07.08.2018
Od danas, 7. avgusta, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović zvanično su razvedeni, te se mogu predstavljati kao slobodni ljudi. Bivši najpoznatiji supružnici u Srbiji stavili su tačku na dugogodišnju ljubav, nakon brojnih turbulentnih… »
Opsadno stanje u Zrenjaninu: Kija i Sloba se razveli, pogledajte kako se ona obukla za sud

Opsadno stanje u Zrenjaninu: Kija i Sloba se razveli, pogledajte kako se ona obukla za sud

Blic 07.08.2018
Kija Kockar i Sloba Radanović danas su se i zvanično razveli. Posle više meseci mukotrpne borbe, papira i ostalih peripetija, danas su stavili tačku na svoj brak. U Osnovnom sudu u Zrenjaninu od jutros je opsadno stanje, brojni mediji su došli kako… »
Oglasio se prvi put posle razvoda! Sloba Radanović otvorio dušu: Danas hoću da me nema! (Foto)

Oglasio se prvi put posle razvoda! Sloba Radanović otvorio dušu: Danas hoću da me nema! (Foto)

Kurir 07.08.2018
Malo nakon što se Kristina Kija Kockar oglasila putem društvene mreže Instagram po prvi put nakon razvoda od pevača, isto je učinio i Sloba Radanović. Bivši supružnici očito i dalje gaje jaka osećanja jedno prema drugom jer, uprkos simpatičnoj… »
Ekskluzivno za kurir! Ovde su se upoznali, zavoleli... Pa i razveli! Kija i Sloba progovorili, jedva zadržali suze: Tuga i…

Ekskluzivno za kurir! Ovde su se upoznali, zavoleli... Pa i razveli! Kija i Sloba progovorili, jedva zadržali suze: Tuga i…

Kurir 07.08.2018
Danas su u zrenjaninskom Osnovnom sudu Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović stavili tačku na dugogodišnju ljubav. Nakon razvoda, bivši zadrugari planiraju da ostanu u dobrim odnosima. 1 / 5 Foto: Zrenjaninski.com Inače, pevač se ponudio da… »

Vesti dana »