Povezane vesti

Razveli se Kija i Sloba

Razveli se Kija i Sloba

Večernje novosti 07.08.2018
Bračna drama započeta u rijalitiju "Zadruga" okončana u utorak u Zrenjaninu. PEVAČ Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar konačno su se u utorak razveli u Zrenjaninu, čime je i zvanično stavljena tačka na njihov brak posle dobro poznatih dešavanja u… »
Samo što se razveo od kije, već ima novu devojku: Sloba jednom objavom srušio instagram! Evo ko je njegova nova ljubav! (foto)…

Samo što se razveo od kije, već ima novu devojku: Sloba jednom objavom srušio instagram! Evo ko je njegova nova ljubav! (foto)…

Kurir 07.08.2018
Najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, danas su stavili tačku na svoju bračnu zajednicu. Oni su se jutros sastali u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, a kako niko od njih dvoje nije imao primedbe, žalbe i posebne zahteve… »
Javna prevara ga je koštala braka: Danas su se Kija i Sloba razveli, a pevač ne krije razočarenje! Jedna od najtežih situacija…

Javna prevara ga je koštala braka: Danas su se Kija i Sloba razveli, a pevač ne krije razočarenje! Jedna od najtežih situacija…

Kurir 07.08.2018
Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar danas su zvanično stavili tačku na svoj brak nakon što je pevač javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga". Kada su danas napustili Osnovni sud u Zrenjaninu, gde su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu… »
Kija Kockar se razvela,: a majka Nadica otkrila u kakvom je stanju zatekla ćerku kod kuće

Kija Kockar se razvela,: a majka Nadica otkrila u kakvom je stanju zatekla ćerku kod kuće

Blic 07.08.2018
Danas, 7. avgusta razcveli su se pevačica Kija Kockar i pevač Sloba Radanović u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. Kijina majka, Nadica Zeljković se takođe oglasila tim povodom. - Mimoišle smo se. Ja sam bila u prodavnici, ona je tad došla, samo baka je bila… »
Nakon svega što se dogodilo, smogla snage i progovorila! Kija kocakr prvi put posle razvoda: Evo čemu se nada! (video)

Nakon svega što se dogodilo, smogla snage i progovorila! Kija kocakr prvi put posle razvoda: Evo čemu se nada! (video)

Kurir 07.08.2018
Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović razveli su se danas u jutarnjim satima u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. "Bilo nam je oboma teško, ali jednostavno tako je najbolje i najpametnije za oboje. Nadam se da ćemo ostati prijatelji, barem u korektnim… »
Kurir na licu mesta! Zajedno otišli iz suda: Ovako su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović stavili tačku na brak (foto)

Kurir na licu mesta! Zajedno otišli iz suda: Ovako su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović stavili tačku na brak (foto)

Kurir 07.08.2018
Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović razveli su se jutros u zrenjaninskom Osnovnom sudu, gde su i pokrenuli brakorazvodnu parnicu. U sud je prvo došao pevač dok se, kako se navodi, "Ministarka" pojavila pola sata za njim. Njihov razvod je, kao i… »
Sloba Radanović: "Gurnuli su mi te papire pod nos, ovo mi je najteže u životu"

Sloba Radanović: "Gurnuli su mi te papire pod nos, ovo mi je najteže u životu"

Blic 07.08.2018
Pevač Sloba Radanović danas je, baš kao i Kija Kockar, potpisao papire za ravod u sudu u Zrenjaninu. Kada se sve završilo i kada je napustio sud, videlo se da je tužan. Pozvali smo Slobu i pitali zašto se tako oseća jer, kako su i on i Kija pričali, to… »
Kijina majka progovorila o ćerkinom razvodu! Ustaće ona uskoro... (Foto)

Kijina majka progovorila o ćerkinom razvodu! Ustaće ona uskoro... (Foto)

Kurir 07.08.2018
Kristina Kockar i Slobodan Radanović razveli su se danas, 7. avgusta, u zrenjaninskom Osnovnom sudu. Kijina majka Nadica Zeljković nije imala mnogo šta da kaže na tu temu, te je ostavila utisak da bi volela da javnost sledi njen primer. 1 / 8 Foto… »
Javnost u suzama! Prva Kijina objava nakon razvoda upućena slobi? Za 40 minuta više od 40.000 pregleda: Srce će vam pući na…

Javnost u suzama! Prva Kijina objava nakon razvoda upućena slobi? Za 40 minuta više od 40.000 pregleda: Srce će vam pući na…

Kurir 07.08.2018
Od danas, 7. avgusta, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović zvanično su razvedeni, te se mogu predstavljati kao slobodni ljudi. Bivši najpoznatiji supružnici u Srbiji stavili su tačku na dugogodišnju ljubav, nakon brojnih turbulentnih situacijija, u… »
Opsadno stanje u Zrenjaninu: Kija i Sloba se razveli, pogledajte kako se ona obukla za sud

Opsadno stanje u Zrenjaninu: Kija i Sloba se razveli, pogledajte kako se ona obukla za sud

Blic 07.08.2018
Kija Kockar i Sloba Radanović danas su se i zvanično razveli. Posle više meseci mukotrpne borbe, papira i ostalih peripetija, danas su stavili tačku na svoj brak. U Osnovnom sudu u Zrenjaninu od jutros je opsadno stanje, brojni mediji su došli kako bi… »
Oglasio se prvi put posle razvoda! Sloba Radanović otvorio dušu: Danas hoću da me nema! (Foto)

Oglasio se prvi put posle razvoda! Sloba Radanović otvorio dušu: Danas hoću da me nema! (Foto)

Kurir 07.08.2018
Malo nakon što se Kristina Kija Kockar oglasila putem društvene mreže Instagram po prvi put nakon razvoda od pevača, isto je učinio i Sloba Radanović. Bivši supružnici očito i dalje gaje jaka osećanja jedno prema drugom jer, uprkos simpatičnoj… »
Ekskluzivno za kurir! Ovde su se upoznali, zavoleli... Pa i razveli! Kija i Sloba progovorili, jedva zadržali suze: Tuga i…

Ekskluzivno za kurir! Ovde su se upoznali, zavoleli... Pa i razveli! Kija i Sloba progovorili, jedva zadržali suze: Tuga i…

Kurir 07.08.2018
Danas su u zrenjaninskom Osnovnom sudu Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović stavili tačku na dugogodišnju ljubav. Nakon razvoda, bivši zadrugari planiraju da ostanu u dobrim odnosima. 1 / 5 Foto: Zrenjaninski.com Inače, pevač se ponudio da bivšu… »

Vesti dana »

Devizne rezerve NBS na kraju novembra 29,37 mlrd EUR

Devizne rezerve NBS na kraju novembra 29,37 mlrd EUR

Ekapija pre 37 minutajoš 20 povezanih
PROGNOZA ZA 7 DANA: Magla i tmurno vreme i narednih dana

PROGNOZA ZA 7 DANA: Magla i tmurno vreme i narednih dana

Ozon press pre 47 minutajoš 21 povezana
Evo koje su nove cene goriva

Evo koje su nove cene goriva

Jugmedia pre 22 minutajoš 17 povezanih
Srbija traga za novim izvorima energije

Srbija traga za novim izvorima energije