Povezane vesti
Vesna Pešić: Makar visila na Terazijama, govoriću ono što mislim
Radio 021 09.08.2018
Sociološkinja Vesna Pešić izjavila je da za nelegalno rušenje objekata u beogradskoj četvrti Savamala nije odgovarao niko, osim nje i portala "Peščanik". Ona je za N1 kazala da je nelegalno rušenje u Savamali najskandalozniji događaj jer je država… »
Popović Ivković: Vesna Pešić će nastaviti sa vređanjem drugih
Beta 09.08.2018
Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković ocenila je danas da je sociološkinja Vesna Pešić svojom izjavom o presudi Višeg suda u Beogradu, pokazala da će "nastaviti… »
Pismo biljane Popović - ivković posle kritika prvostepene presude Višeg suda: Vesna bi da bude vrhovni sudija
Večernje novosti 09.08.2018
Sociološkinja i urednici "Peščanika" dužni da plate Nebojši Stefanoviću 200.000 dinara zbog povrede časti. POVODOM otvorene kampanje protiv prvostepene presude Višeg suda u Beogradu, po kojoj Vesna Pešić i urednici sajta "Peščanik" moraju da plate… »
Vesna Pešić: Za rušenje u Savamali nije odgovarao niko osim mene i portala 'Peščanik'
Novi magazin 09.08.2018
Sociološkinja Vesna Pešić izjavila je danas da za nelegalno rušenje objekata u beogradskoj četvrti Savamala nije odgovarao niko, osim nje i portala "Peščanik". Ona je za televiziju N1 kazala da je nelegalno rušenje u Savamali najskandalozniji događaj… »
Pešić: Govoriću šta mislim, makar visila na Terazijama
Danas 09.08.2018
Makar visila na Terazijama, ja ću uvek da govorim ono što mislim, rekla je sociolog Vesna Pešić u Novom danu TV N1 i istakla da u vezi sa skandalom nelegalnog rušenja u beogradskoj četvrti Savamala, nije odgovarao niko, osim nje i portala “Peščanik” … »
Pešić: Celoga života sam u politici, i sad će ovaj ministar i ovaj predsednik da mi zabrane da govorim
Nova ekonomija 09.08.2018
Sociološkinja Vesna Pešić izjavila je u Novom danu TV N1 da u vezi sa celim skandalom nelegalnog rušenja u beogradskoj četvrti Savamala, nije odgovarao niko, osim nje i portala Peščanik. Vlast, kako kaže, koristi najgrublje izraze u obračunima sa svojim… »
Pešić: Makar visila na Terazijama, govoriću uvek šta mislim
N1 Info 09.08.2018
Sociološkinja Vesna Pešić izjavila je u Novom danu TV N1 da u vezi sa celim skandalom nelegalnog rušenja u beogradskoj četvrti Savamala, nije odgovarao niko, osim nje i portala “Peščanik”. Vlast, kako kaže, koristi najgrublje izraze u obračunima sa… »
Vesti dana »
Profil Petera Mađara: Potekao iz Orbanovih redova, politički uspon počinje nakon što je tajno snimao razgovor sa svojom ženom
Nova pre 13 minutajoš 123 povezane
"Moraćemo da sednemo za sto sa Putinom!" Šta je to upravo izjavio budući mađarski premijer?
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
UKC Niš: Devojka povređena u udesu kod Aleksinca još uvek životno ugrožena
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane