Povezane vesti

Rešenjem neće biti manje Srbije i manje srpske pomoći: Đurić upozorio Srbe na Kosovu da ne nasedaju na laži (foto)

Telegraf petak, 10. avgust 2018.
Svaka odluke koja se bude donosila biće i vaša, biće zajednička odluka svih građana Srbije - podvukao je on
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić poručio je danas Srbima na Kosovu i Metohiji da ne dozvole da ih bilo ko laže da će u bilo kom ishodu razgovora o budućnosti pokrajine biti manje Srbije i manje srpske pomoći... »

Đurić: Ako bude sporazuma, Srbija može da dobije samo više

Politika petak, 10. avgust 2018.
Idemo da izborimo nešto za našu zemlju, protiv ideje rešavanja danas istupaju ljudi koji nemaju legitimitet u glasovima, poručio je direktor Kancelarije za KiM
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je juče Srbima na Kosovu i Metohiji da ne dozvole da ih bilo ko laže da će u bilo kom ishodu razgovora o budućnosti pokrajine biti manje Srbije i manje srpske pomoći... »

Đurić: Predsednik je imao hrabrosti da izađe sa razmišljanjima, nama niko ništa ne nudi sada

RTV petak, 10. avgust 2018.
RTV: Đurić: Predsednik je imao hrabrosti da izađe sa razmišljanjima, nama niko ništa ne nudi sada
BEOGRAD - Razgraničenje teritorija između Srbije i Kosova i Metohije na severu, uz garancije da bi Srbima koji žive u drugim oblastima pokrajine bila obezbeđena sva prava, očuvanje imovine, kao i normalan život, bilo bi najbolje rešenje za Srbe, iako o takvom rešenju još uvek nije razgovarano, niti ga je iko od dve strane u pregovorima nudio, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić.
Đurić je Srbima sa Kosova poručio da ne treba da veruju u laži da bi eventualnim sporazumom dobili manje od onoga što sada imaju, dodajući da, ako ikada do sporazuma između Beograda i Prištine dođe, da bi Srbi iz pokrajine... »

Đurić: Rešenjem za KiM neće biti manje Srbije i manje srpske pomoći

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: Đurić: Rešenjem za KiM neće biti manje Srbije i manje srpske pomoći
Ako do sporazuma ikada dođe, a mnogo su veće šanse da do njega ne dođe, Srbi na Kosovu i Metohiji mogu da imaju samo više od onoga što imaju danas, poručio je Marko Đurić.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je Srbima na KiM da ne dozvole da ih bilo ko laže da će u bilo kom ishodu razgovora o budućnosti pokrajine biti manje Srbije i manje srpske pomoći za njih. "Svaka... »

Đurić: Ako bude sporazuma, Srbi će imati više

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovu i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su Beograd i Priština miljama daleko od sporazuma, ali da će Srbi, ako do sporazuma dođe, imati više.
"Ne dajte da vas iko laže da ćemo sprazumom, od kojeg smo miljama daleko, imati manje od onoga što imate. Srbija takvim sporazumom, a mnogo su veće šanse da neće doći, ali ako dođe, Srbi na Kosovu i Metohiji time mogu da imaju... »

Đurić: Ne dajte da vas iko laže... / VIDEO

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Đurić: Ne dajte da vas iko laže... / VIDEO
Beograd -- Direktor Kancelarije za Kosovu i Metohiju Marko Đurić izjavio je da su Beograd i Priština miljama daleko od sporazuma.
Međutim, kako je rekao, Srbi će, ako do sporazuma dođe, imati više. "Ne dajte da vas iko laže da ćemo sprazumom, od kojeg smo miljama daleko, imati manje od onoga što imate. Srbija takvim sporazumom, a mnogo su veće šanse da neće... »

Đurić: Rešenjem neće biti manje Srbije i manje srpske pomoći

Dnevnik petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je danas Srbima na Kosovu i Metohiji da ne dozvole da ih bilo ko laže da će u bilo kom ishodu razgovora o budućnosti pokrajine biti manje Srbije i manje srpske pomoći za njih.
„Svaka odluke koja se bude donosila biće i vaša, biće zajednička odluka svih građana Srbije“, podvukao je on na konferenciji za štampu.Đurić je, ukazujući, da je rešenje još miljama daleko, naglasio da Srbi na KiM neće imati bilo... »

Đurić: Rešenjem neće biti manje Srbije i manje srpske pomoći

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Đurić je, ukazujući, da je rešenje još miljama daleko, naglasio da Srbi na KiM neće imati bilo šta manje od onoga što imaju danas
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je danas Srbima na Kosovu i Metohiji da ne dozvole da ih bilo ko laže da će u bilo kom ishodu razgovora o budućnosti pokrajine biti manje Srbije i manje srpske pomoći... »

Đurić: Sporazum je miljama daleko, ali ako do njega dođe Srbi će imati više

Novi magazin petak, 10. avgust 2018.
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovu i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su Beograd i Priština miljama daleko od sporazuma, ali da će Srbi, ako do sporazuma dođe, imati više.
"Ne dajte da vas iko laže da ćemo sprazumom, od kojeg smo miljama daleko, imati manje od onoga što imate. Srbija takvim sporazumom, a mnogo su veće šanse da neće doći, ali ako dođe, Srbi na Kosovu i Metohiji time mogu da imaju... »

Đurić: Sporazum je miljama daleko, ali ako do njega dođe Srbi će imati više

Beta petak, 10. avgust 2018.
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovu i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas da su Beograd i Priština miljama daleko od sporazuma, ali da će Srbi, ako do sporazuma dodje, imati više. "Ne dajte da vas iko laže da ćemo sporazumom, od kojeg smo miljama daleko, imati manje od onoga što imate.... »

"Ako bude sporazuma, Srbi na Kosovu će imati više"

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kaže da je sporazum sa Albancima "miljama daleko", ali da će, ako ga bude, Srbija DOBITI VIŠE.
Foto: MN Press Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je da neće biti bilo kakvog dogovora o Kosovu i Metohiji koji bi bio štetan po Srbe. "Ne dajte da vas iko laže da ćemo sprazumom, od kojeg... »

Đurić: Pitanje KiM, sudbinska tema za našu zemlju

Vesti online petak, 10. avgust 2018.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić kaže da neće biti bilo kakvog dogovora o KiM u kome Srbi neće imati "više teritorije, novca i prava od onog što danas imaju".
- Borba da u međunarodnoj zajednici izdejstvujemo nešto neće biti laka i biće tim teža ukoliko imamo ovakve stručnjake koji unapred govore da bi dali Kosovu stolicu u UN, a da Srbija ništa ne dobije za uzvrat, kao što radi Sasa... »
©2019 Netmark d.o.o.