EK o razgraničenju: Cilj dijaloga trajno i održivo rešenje

EK o razgraničenju: Cilj dijaloga trajno i održivo rešenje

N1 Info pre 7 dana
Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin.
Izvor: N1 / Agencije Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića o razgraničenju kao mogućem rešenju za Kosovo, on je podsetio da su tokom dijaloga na visokom nivou 24. juna... »

EU za održivo, realno rešenje za Kosovo

Vesti online pre 7 dana
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
- Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti - poručio je Karlos Martin. Martin je tako danas... »

EU za održivo, realistično rešenje

Večernje novosti pre 7 dana
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom. "Trajno... »

EU za održivo, realistično rešenje

Dnevnik pre 8 dana
BRISEL: Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
„Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti", poručio je on.Martin je tako danas odgovorio na molbu... »

EK o razgraničenju Kosova: Beograd i Priština da dogovore trajno, održivo rešenje

Kurir pre 8 dana
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom. "Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa... »

EU: Rešenje za Kosovo treba da bude moguće, održivo, realistično

RTV pre 8 dana
RTV: EU: Rešenje za Kosovo treba da bude moguće, održivo, realistično
BRISEL - Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
„"Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti", poručio je on. Martin je tako danas odgovorio na molbu... »

EU za održivo, realno rešenje za Kosovo

RTS pre 8 dana
RTS: EU za održivo, realno rešenje za Kosovo
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
"Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti", poručio je Karlos Martin. Martin je tako danas... »

EK: Trajno rešenje za Kosovo znači održivo i realistično rešenje

Nova ekonomija pre 8 dana
Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin. Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav predsednika Srbije... »

EK o razgraničenju: Za trajno rešenje koje dogovore dve strane

Politika pre 8 dana
Brisel - Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u ;skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin. Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav... »

EK: Ako se Beograd i Priština dogovore, nama ok

Mondo pre 8 dana
Šta kažu u Briselu o eventualnom razgraničenju kao mogućem rešenju za Kosovo?
Foto: Mondo/Mario Milojević Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je danas u Briselu portaparol... »

EK o razgraničenju: Trajno rešenje - moguće i održivo rešenje koje dogovore dve strane

Beta pre 8 dana
Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s medjunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je danas u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin. Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav predsednika... »

"Novosti" saznaju Priznaje se hiljadu osporenih doktorata

Večernje novosti  pre 3 sata  još 9 povezanih

Svetski lideri izrazili žaljenje zbog smrti Kofija Anana

N1 Info  pre 51 minut  još 26 povezanih

Novak kao sav običan svet: Gde mi je auto?!

Mondo  pre 3 sata  još 21 povezana

Putin na svadbi u Austriji: Doneo poklon kakav niko nije očekivao

Večernje novosti  pre 15 minuta  još 15 povezanih

Kolone na Batrovcima i Horgošu, a čekanja su višesatna

Blic  pre 3 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.