EK o razgraničenju: Cilj dijaloga trajno i održivo rešenje

EK o razgraničenju: Cilj dijaloga trajno i održivo rešenje

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin.
Izvor: N1 / Agencije Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića o razgraničenju kao mogućem rešenju za Kosovo, on je podsetio da su tokom dijaloga na visokom nivou 24. juna... »

EU za održivo, realno rešenje za Kosovo

Vesti online petak, 10. avgust 2018.
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
- Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti - poručio je Karlos Martin. Martin je tako danas... »

EU za održivo, realistično rešenje

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom. "Trajno... »

EU za održivo, realistično rešenje

Dnevnik petak, 10. avgust 2018.
BRISEL: Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
„Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti", poručio je on.Martin je tako danas odgovorio na molbu... »

EK o razgraničenju Kosova: Beograd i Priština da dogovore trajno, održivo rešenje

Kurir petak, 10. avgust 2018.
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom. "Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa... »

EU: Rešenje za Kosovo treba da bude moguće, održivo, realistično

RTV petak, 10. avgust 2018.
RTV: EU: Rešenje za Kosovo treba da bude moguće, održivo, realistično
BRISEL - Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je danas da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
„"Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti", poručio je on. Martin je tako danas odgovorio na molbu... »

EU za održivo, realno rešenje za Kosovo

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: EU za održivo, realno rešenje za Kosovo
Portparol Evropske komisije Karlos Martin istakao je da EU želi da Priština i Beograd postignu dogovor o trajnom rešenju za Kosovo, koje treba da bude moguće, održivo, realistično i u skladu sa međunarodnim pravom.
"Trajno rešenje znači moguća, održiva i realistična solucija u skladu sa međunarodnim pravom, a strane u dijalogu treba da definišu zajednički stav o uzajamnoj saglasnosti", poručio je Karlos Martin. Martin je tako danas... »

EK: Trajno rešenje za Kosovo znači održivo i realistično rešenje

Nova ekonomija petak, 10. avgust 2018.
Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin. Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav predsednika Srbije... »

EK o razgraničenju: Za trajno rešenje koje dogovore dve strane

Politika petak, 10. avgust 2018.
Brisel - Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u ;skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin. Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav... »

EK: Ako se Beograd i Priština dogovore, nama ok

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Šta kažu u Briselu o eventualnom razgraničenju kao mogućem rešenju za Kosovo?
Foto: Mondo/Mario Milojević Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s međunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je danas u Briselu portaparol... »

EK o razgraničenju: Trajno rešenje - moguće i održivo rešenje koje dogovore dve strane

Beta petak, 10. avgust 2018.
Trajno rešenje za Kosovo znači moguće, održivo i realistično rešenje u skladu s medjunarodnim pravom oko čega Priština i Beograd treba da postignu saglasnost, izjavio je danas u Briselu portaparol Evropske komisije Karlos Martin. Na pitanje novinara da li Evropska komisija podržava stav predsednika... »
©2019 Netmark d.o.o.