Povezane vesti
"Kepecu, gepekovaću te, Sanja će ti mahati": Matora progovorila o jezivim pretnjama koje je dobila od Anabele
Blic 12.08.2018
Jovana Tomić Matora otkrila je kakva je uvrede i pretnje dobila od Anabele Atijas. - Ja imam mišljenje o Anabeli, ali ne bih ga iznosila ovde jer uopšte nije lepo. Žene je otišla... Posala mi preteću poruku. Napade me tamo. Slala mi: "gepekovaću te… »
Matora otkrila kakve je pretnje dobijala od anabele: Gepekovaću te, kepecu
Večernje novosti 12.08.2018
Majka Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas, imala je žestoku svađu u studiju "Zadruge" u Šimanovcima sa Jovanom Tomić Matorom tokom finalne noći. Majka Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas, imala je žestoku svađu u studiju "Zadruge" u Šimanovcima sa… »
Vesti dana »

MUP: Krivična prijava zbog sumnje da je klikerima iz praćke gađao pristalice SNS-a i policajce
Novi magazin pre 56 minutajoš 38 povezanih

Osveženje će trajati do četvrtka, a onda vreli dan, pa polarni vrtlog: Meteorolog predviđa vreme za naredni period
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih

Automobilom u Ečkoj naleteo na biciklistkinje – jedna poginula, druga teško povređena
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih

Fon der Lajen i drugi lideri iz EU u ponedeljak u Vašingtonu sa Zelenskim i Trampom
Beta pre 56 minutajoš 73 povezane

Francuski portal Medijapar: U Srbiji vlasti izabrale izuzetno opasno zaoštravanje
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih