Povezane vesti

Ostala je smrskana ispod autobusa: Žena poginula u sudaru, povređeno još šestoro ljudi!

Srbija danas ponedeljak, 13. avgust 2018.
Nesrećnoj ženi nije bilo spasa
U saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor, u mjestu Radinjača, poginula je putnica iz autobusa, a povređeno je šest lica. U nesreći su učestvovali autobus, kojim je upravljao N. P. (25), i škoda, za čijim volanom je bio S. J. (38). Identitet stradale putnice... »

Teška nesreća kod Banjaluke: Autobus se prevrnuo, a ispod njega je ostalo zaglavljeno telo žene

Telegraf ponedeljak, 13. avgust 2018.
Na mestu nesreće bilo je nekoliko kola Hitne pomoći
Jedna žena je poginula, a šest osoba je povređeno prilikom prevrtanja autobusa na putu Banjaluka - Prijedor, u mestu Radinjača. Mladić (21) iznenada preminuo na ulici: Hitna pomoć došla da mu pomogne ali bez lekara U nesreći su učestvovali autobus, automobil marke... »

Smrt mladića u Zaprešiću uzburkala Hrvatsku

RTS ponedeljak, 13. avgust 2018.
RTS: Smrt mladića u Zaprešiću uzburkala Hrvatsku
U Zaprešiću je u nedelju popodne, ispred jednog kafića, iznenada preminuo 21-godišnji mladić, što je izazvalo žestoke reakcije javnosti, jer u ekipi Hitne pomoći koja je došla na lice mesta nije bilo ni lekara, ni defibrilatora.
Mladić je, prenose mediji, patio od astme, a u pomoć su mu prvi pritekli slučajni prolaznici. Posle dolaska Hitne pomoći u kojoj, kako navode, nije bilo lekara, nesrećnog mladića su oživljavali tehničar, sestra i slučajna... »

Mladić (21) iznenada preminuo na ulici: Hitna pomoć došla da mu pomogne ali bez lekara

Telegraf ponedeljak, 13. avgust 2018.
Hitna pomoć je saopštila da nemaju dovoljno timova i da je juče na području Jastrebarskog upravo zbog toga umrla još jedna osoba
U Zaprešiću je u nedelju popodne, ispred kafića GT, iznenada preminuo 21-godišnji mladić M.R, što je izazvalo žestoke reakcije javnosti, jer u ekipi Hitne pomoći koja je došla na lice mesta nije bilo ni lekara, ni defibrilatora.... »

Tragedija u Zaprešiću potresla region! Očajan sam, dete mi je umrlo na rukama jer nije bilo doktora!

Kurir ponedeljak, 13. avgust 2018.
Mladić M. R. (21) preminuo je u nedelju u poslepodnevnim satima u Zaprešiću, a svedoci tvrde da je život mogao da mu bude spasen da u kolima Hitne pomoći bilo doktora.
"Što da kažem? Dete mi je umrlo na rukama jer doktora nije bilo. Koliko onda vredi njegov život. Samo to vas pitam", neprestano je ponavljao prolaznik koji je pokušao spasti život mladiću iz Zaprešića. Mladić koji je preminuo,... »

Skandal u Hrvatskoj: Mladić (21) preminuo jer je ekipa Hitne pomoći došla bez lekara?

Kurir ponedeljak, 13. avgust 2018.
Mladić M. R. (21) preminuo je u nedelju u poslepodnevnim satima u Zaprešiću. Svedoci tvrde da je život mogao da mu bude spasen da je na odeljenju Hitne pomoći bilo doktora.
Kako saznaje Jutarnji.hr, M. R. je patio od astme, a u pomoć su mu prvi pritekli slučajni prolaznici. Nakon dolaska Hitne pomoći u kojoj, kako tvrde, nije bilo doktora, nesrećnog mladića oživljavali su tehničar, sestra i slučajna... »
©2019 Netmark d.o.o.