Повезане вести
Остала је смрскана испод аутобуса: Жена погинула у судару, повређено још шесторо људи!
Србија данас 13.08.2018
Несрећној жени није било спаса. У саобраћајној несрећи на путу Бањалука - Приједор, у мјесту Радињача, погинула је путница из аутобуса, а повређено је шест лица. У несрећи су учествовали аутобус, којим је управљао Н. П. (25)… »
Тешка несрећа код Бањалуке: Аутобус се преврнуо, а испод њега је остало заглављено тело жене
Телеграф 13.08.2018
На месту несреће било је неколико кола Хитне помоћи. Једна жена је погинула, а шест особа је повређено приликом превртања аутобуса на путу Бањалука - Приједор, у месту Радињача. Младић (21) изненада преминуо на улици: Хитна… »
Смрт младића у Запрешићу узбуркала Хрватску
РТС 13.08.2018
У Запрешићу је у недељу поподне, испред једног кафића, изненада преминуо 21-годишњи младић, што је изазвало жестоке реакције јавности, јер у екипи Хитне помоћи која је дошла на лице места није било ни лекара, ни дефибрилатора… »
Младић (21) изненада преминуо на улици: Хитна помоћ дошла да му помогне али без лекара
Телеграф 13.08.2018
Хитна помоћ је саопштила да немају довољно тимова и да је јуче на подручју Јастребарског управо због тога умрла још једна особа. У Запрешићу је у недељу поподне, испред кафића ГТ, изненада преминуо 21-годишњи младић М.Р, што… »
Трагедија у Запрешићу потресла регион! Очајан сам, дете ми је умрло на рукама јер није било доктора!
Курир 13.08.2018
Младић М. Р. (21) преминуо је у недељу у послеподневним сатима у Запрешићу, а сведоци тврде да је живот могао да му буде спасен да у колима Хитне помоћи било доктора. "Што да кажем? Дете ми је умрло на рукама јер доктора није… »
Скандал у Хрватској: Младић (21) преминуо јер је екипа Хитне помоћи дошла без лекара?
Курир 13.08.2018
Младић М. Р. (21) преминуо је у недељу у послеподневним сатима у Запрешићу. Сведоци тврде да је живот могао да му буде спасен да је на одељењу Хитне помоћи било доктора. Како сазнаје Јутарњи.хр, М. Р. је патио од астме, а у… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане