Povezane vesti

Ostala je smrskana ispod autobusa: Žena poginula u sudaru, povređeno još šestoro ljudi!

Srbija danas 13.08.2018
Nesrećnoj ženi nije bilo spasa. U saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor, u mjestu Radinjača, poginula je putnica iz autobusa, a povređeno je šest lica. U nesreći su učestvovali autobus, kojim je upravljao N. P. (25), i škoda, za… »

Teška nesreća kod Banjaluke: Autobus se prevrnuo, a ispod njega je ostalo zaglavljeno telo žene

Telegraf 13.08.2018
Na mestu nesreće bilo je nekoliko kola Hitne pomoći. Jedna žena je poginula, a šest osoba je povređeno prilikom prevrtanja autobusa na putu Banjaluka - Prijedor, u mestu Radinjača. Mladić (21) iznenada preminuo na ulici: Hitna pomoć došla da mu… »

Smrt mladića u Zaprešiću uzburkala Hrvatsku

RTS 13.08.2018
U Zaprešiću je u nedelju popodne, ispred jednog kafića, iznenada preminuo 21-godišnji mladić, što je izazvalo žestoke reakcije javnosti, jer u ekipi Hitne pomoći koja je došla na lice mesta nije bilo ni lekara, ni defibrilatora. Mladić je… »

Mladić (21) iznenada preminuo na ulici: Hitna pomoć došla da mu pomogne ali bez lekara

Telegraf 13.08.2018
Hitna pomoć je saopštila da nemaju dovoljno timova i da je juče na području Jastrebarskog upravo zbog toga umrla još jedna osoba. U Zaprešiću je u nedelju popodne, ispred kafića GT, iznenada preminuo 21-godišnji mladić M.R, što je izazvalo… »

Tragedija u Zaprešiću potresla region! Očajan sam, dete mi je umrlo na rukama jer nije bilo doktora!

Kurir 13.08.2018
Mladić M. R. (21) preminuo je u nedelju u poslepodnevnim satima u Zaprešiću, a svedoci tvrde da je život mogao da mu bude spasen da u kolima Hitne pomoći bilo doktora. "Što da kažem? Dete mi je umrlo na rukama jer doktora nije bilo. Koliko onda… »

Skandal u Hrvatskoj: Mladić (21) preminuo jer je ekipa Hitne pomoći došla bez lekara?

Kurir 13.08.2018
Mladić M. R. (21) preminuo je u nedelju u poslepodnevnim satima u Zaprešiću. Svedoci tvrde da je život mogao da mu bude spasen da je na odeljenju Hitne pomoći bilo doktora. Kako saznaje Jutarnji.hr, M. R. je patio od astme, a u pomoć su mu prvi… »

Vesti dana »