Povezane vesti
Povređeni drvoseča: Jedva sam izvadio testeru iz grudi
Večernje novosti 15.08.2018
Povređeni drvoseča Svetislav Đukić se oporavlja u kraljevačkoj bolnici. Majicu vezao oko velike rane na grudima i krenuo da traži pomoć. NA poziv prijatelja koji je iznajmio kuću poviše Ušća u ibarskoj klisuri otišao sam da sečem stabla kako bih mu… »
Drvoseča koji je pao na testeru, koja ga je dva puta presekla po grudima, otkrio šta se zapravo desilo: Jedna stvar je mogla…
Telegraf 15.08.2018
Đukićev poznanik u Novom Selu rekao je da je najvažnije da tako teške povrede nisu bile kobne po Svetislava. Svetislav Đukić (56) iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje svestan je i komunicira sa lekarima, nakon operacije koja je obavljena jer mu je uključena… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljivi za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Danas pre 26 minutajoš 7 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 4 satijoš 3 povezane

Svedočanstva novosadskih aktivista posle sedam meseci u pritvoru: Slobodno hodati ulicom
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

Dolaze bolji dani za Napredak! Batak pred OFK Beograd: Izuzetno važno, svaki meč je derbi...
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane