Povezane vesti
Znam da me on čuje... Andrija Milošević se prisetio Marinka Madžgalja, a dirljivi snimak će svima naterati suze na oči! (video)…
Kurir 19.08.2018
Andrija Milošević trenutno se nalazi na Arubi sa svojom devojkom Aleksandrom, odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama. On je objavio video sa tri flamingosa, a onda je poručio fanovima nešto što ih je rastužilo. "Dok se tuširam sa… »
Andrija Milošević se tuširao sa flamingosima pa se setio Marinka Madžgalja: Znam da me on čuje
Večernje novosti 19.08.2018
Andrija Milošević ovih dana odmara na ostrvu Aruba, a sa ovog ostrva objavio je snimak na Instagramu gde se vidi kako se tušira flamingosima. Andrija Milošević ovih dana odmara na ostrvu Aruba, a sa ovog ostrva objavio je snimak na Instagramu gde se vidi… »
Vesti dana »
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
N1 Info pre 5 satijoš 88 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Odnosi Rusije i Evrope u krizi, ali ne krivicom Moskve
RTV pre 56 minutajoš 34 povezane
Brnabić sazvala hitnu sednicu Odbora za obrazovanje nakon smrti devojke na Filozofskom, rektorka Nikolić: Zabrinuti smo i stalo nam je do naših univerziteta
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih
Iranski ambasador: Teheran na zahtev UN dozvoljava prolaz humanitarne pomoći kroz Ormuz
Nedeljnik pre 11 minutajoš 27 povezanih
Novo poskupljenje goriva u Srbiji - Koliko ćemo plaćati narednih sedam dana?
Kamatica pre 31 minutajoš 134 povezane