Повезане вести

Крајиновић предао на старту УС опена, Ебден иде даље

Крајиновић предао на старту УС опена, Ебден иде даље

Телеграф 29.08.2018
Повреда је била јача од жеље. Српски тенисер Филип Крајиновић завршио је учешће на УС Опену већ у првом колу, јер је због повреде предао меч Аустралијанцу Метјуу Ебдену при резултату 6:7 (1:7), 7:6 (7:5), 6:4, 1:6 и у петом сету… »
Вавринка допустио сет Умберу, Раонић силовит

Вавринка допустио сет Умберу, Раонић силовит

Н1 Инфо 29.08.2018
Стан Вавринка је у другом колу УС Опена савладао Ига Умбера резултатом 3:1, по сетовима 7:6, 4:6, 6:3 и 7:5. Милош Раонић је у три сета добио Жила Симона, по сетовима је било 6:3, 6:4 и 6:4. У првом сету дуела Вавринке и Умбера… »
Некадашњи ''број 1'' оштро о Новаковим проблемима!

Некадашњи ''број 1'' оштро о Новаковим проблемима!

Спортске.нет 29.08.2018
Нема разумевања за проблеме које је синоћ имао наш тенисер. Новак Ђоковић је успешно стартовао на УС Опену у Њујорку, савладао је у првом колу Мађара Мартона Фушовича, али после велике борбе у веома тешким временским условима… »
Многи је нису схватили: Федерер објаснио шалу о повлачењу из тениса

Многи је нису схватили: Федерер објаснио шалу о повлачењу из тениса

Хот спорт 29.08.2018
Швајцарски тенисер Роџер Федерер рекао је данас да се само шалио када је рекао да је ‘скоро дошло време’ да се повуче, после победе у првом колу Отвореног првенства САД у Њујорку. Федерер је победио Јошихита Нишиоку из Јапана… »
Федерер причао о пензији, па морао да објашњава: Само сам се шалио

Федерер причао о пензији, па морао да објашњава: Само сам се шалио

Вечерње новости 29.08.2018
Скоро је дошло време да се повучем, али не још - рекао је Роџер па касније причао да није мислио ништа озбиљно. Швајцарски тенисер Роџер Федерер рекао је данас да се само шалио када је рекао да је "скоро дошло време" да се… »
Федерер: Можда је време да се повучем...

Федерер: Можда је време да се повучем...

Мондо 29.08.2018
Швајцарац објаснио изјаву дату након победе у првом колу УС Опена. Фото: АП Пхото/Адам Хунгер Роџер Федерер је успешно стартовао на УС Опену. Победио је Јошихита Нишиоку из Јапана резултатом 6:2, 6:2, 6:4. "Готово да је дошло… »
Троицки за СК: Срећан сам што сам уопште био на терену

Троицки за СК: Срећан сам што сам уопште био на терену

Н1 Инфо 29.08.2018
Српски тенисер Виктор Троицки открио је за Спорт Клуб да му је пауза због повреде пала много теже од оне на којој је био због суспензије. Троицки је изгубио од Американца Тениса Сандгрена у првом колу УС Опена са 6:3, 6:4, 6:2… »
Ђоковић: Фучович и ја голи у леду...

Ђоковић: Фучович и ја голи у леду...

Мондо 29.08.2018
Најбољи српски тенисер објаснио како је тешком муком успео да се избори са врућином у првом колу УС Опена. Открио да је ледена купка после трећег сета била пун погодак, и веома занимљива! Фото: АП Пхото/Франк Франклин ИИ Новак… »
Крајиновић предао на старту УС опена

Крајиновић предао на старту УС опена

Вести онлине 29.08.2018
Српски тенисер Филип Крајиновић завршио је наступ на УС Опену већ у првом колу због повреде. Он је предао меч Аустралијанцу Метјуу Ебдену при резултату 6:7 (1:7), 7:6 (7:5), 6:4, 1:6 и у петом сету 1:4. Скоро четири сата трајао… »
Новак Ђоковић после стартне победе: Мучио сам се, огромне су врућине…

Новак Ђоковић после стартне победе: Мучио сам се, огромне су врућине…

Хот спорт 29.08.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Мађаром Мартоном Фучовичем у првом колу УС Опена да му је велике проблеме током меча задавала врућина. Србин се намучио да у четири сета елиминише мађарског тенисера и тога… »
Видео Ђоковић направио шоу: У паузи смо Фучович и ја били голи у леду један до другог

Видео Ђоковић направио шоу: У паузи смо Фучович и ја били голи у леду један до другог

Вечерње новости 29.08.2018
Било је смешно. Борите се са неким два и по сата, онда уђете у свлачионицу иако нисте завршили меч - објашњава Новак. Преживео је Новак Ђоковић прво коло Ју-Ес опена. Успео је да победи врућину, проблеме са стомачним вирусом и… »
Ус опен: Крајиновић у петом сету морао да се преда због повреде

Ус опен: Крајиновић у петом сету морао да се преда због повреде

Хот спорт 29.08.2018
Српски тенисер није издржао маратонску борбу против Метјуа Ебдена из Аустралије. Филип Крајиновић је при резултату 2:2 у сетовима и 4:1 за Ебдена у петом сету, морао да преда меч због повреде мишића. Меч је до момента предаје… »
УС Опен - Крајиновић није издржао, предао након маратона

УС Опен - Крајиновић није издржао, предао након маратона

Спортске.нет 29.08.2018
Српски тенисер Филип Крајиновић предао је свој меч првог кола на УС Опену након велике борбе са ривалом и грчевима. Није успео Филип Крајиновић да се домогне другог кола УС Опена иако је ноћас водио велику борбу са Аустралијанцем… »
Крајиновић није издржао

Крајиновић није издржао

Мондо 29.08.2018
Српски тенисер због повреде и грчева предао је меч првог кола УС Опена у петом сету. Фото: Цливе Брунскилл/Гетти Имагес/Гуливер Филип Крајиновић жестоко се борио са Метјуом Ебденом и повредом на старту УС Опена, али није издржао… »
Федерер експрес: Швајцарац лако до другог кола УСО

Федерер експрес: Швајцарац лако до другог кола УСО

Н1 Инфо 29.08.2018
Роџер Федерер није имао ни најмањи проблем на путу ка другом колу УС опена. Успешан је био и Кеи Нишикори. Швајцарски тенисер Роџер Федерер без пробелма је савладао Јапанца Јошихита Нишиоку и пласира се у друго коло УС опена… »
Крај за Крајиновића, предаја због грчева у петом сету

Крај за Крајиновића, предаја због грчева у петом сету

Н1 Инфо 29.08.2018
Српкси тенисер Филип Крајиновић није успео да се избори са грчевима и врућином у мечу првог кола УС опена. Филип Крајиновић предао је меч Метјуу Ебдену у петом сету при резултату 7:6, 6:7, 6:4, 6:1, 4:1 за Аустријанца. Крајиновић… »
Троицки поражен у првом колу УС Опена

Троицки поражен у првом колу УС Опена

Данас 29.08.2018
Српски тенисер Виктор Троицки поражен је у првом колу УС Опена од домаћег играча Тениса Сандгрена са 3:0 у сетовима (3:6, 4:6, 2:6). Српски тенисер слабо је започео дуел претрпевши брејк већ у уводним гемовима првог сета, да би… »
Ђоковић са 3:1 до другог кола УС Опена

Ђоковић са 3:1 до другог кола УС Опена

Данас 28.08.2018
Новак Ђоковић оправдао је улогу фаворита и пласирао се у друго коло УС Опена победом над Мађаром Мартоном Фучевичем 3:1 (6:3, 3:6, 6:4,6:0), али је меч био тежи него што се очекивало. Ђоковић се мучио у другом сету, искористио… »
Крунићева успешна на старту Отвореног првенства САД

Крунићева успешна на старту Отвореног првенства САД

Вечерње новости 28.08.2018
Српска тенисерка пласирала се у друго коло Ју Ес опена, пошто је у првом колу победила Тимеу Бачински из Швајцарске у три сета - 6:2, 3:6 и 6:0. Српска тенисерка Александра Крунић пласирала се у друго коло Отвореног првенства… »
Александра Крунић у другом колу УС Опена

Александра Крунић у другом колу УС Опена

Данас 28.08.2018
Српска тенисерка Александра Крунић пласирала се у друго коло УС Опена након победе над Тимеом Бачински са 2:1 у сетовима (6:2, 3:6, 6:0). Иако је Швајцаркиња дошла прва до брејка у трећем гему првог сета, српска тенисерка је… »
Ништа од српског дербија у Њујорку: Троицки елиминисан у првом колу Ју Ес опена

Ништа од српског дербија у Њујорку: Троицки елиминисан у првом колу Ју Ес опена

Српски тенисер завршио је учешће на Отвореном првенству САД, пошто је на старту турнира изгубио од Американца Тениса Сандгрена у три сета, 3:6, 4:6 и 2:6. Српски тенисер Виктор Троицки завршио је учешће на Отвореном првенству… »
Ђере у другом колу Ју Ес опена

Ђере у другом колу Ју Ес опена

Ласло је успешно стартовао на Отвореном првенству САД, пошто му је Леонардо Мајер предао меч у четвртом сету због повреде, при вођству српског тенисер 2:1 у сетовима. Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у друго коло Отвореног… »
Ђере у другом колу УС Опена после предаје Мајера

Ђере у другом колу УС Опена после предаје Мајера

Данас 28.08.2018
Ласло Ђере пласирао се у друго коло УС Опена након што му је меч предао Аргентинац Леонард Мајер при резултату 6:4, 6:4, 4:6, 2:1 за српског тенисера. Он ће у другом колу играти против Ришара Гаскеа који је раније данас савладао… »

Вести дана »