Povezane vesti
Ubistvo investitora: Osuđen čak devet puta, a nikada nije robijao
Večernje novosti 04.09.2018
Ubijeni građevinski investitor Zoran Trifunović godinama nizao brojne krivične prijave. Dobijao uslovne kazne za divlju gradnju, falsifikovanje, nanošenje povreda... GRAĐEVINSKI investitor Zoran Trifunović (59), kojeg je u nedelju u beogradskom naselju… »
Od falsifikovanja do iznude: Ubijeni investitor dobro poznat svim beogradskim tužiocima, osumnjičen i za unajmljivanje batinaša…
Blic 04.09.2018
Protiv investitora Zorana Trifunovića (59), kog je u nedelju ujutru nasred ulice ubila penzionerka Stojanka Stojković (69), vodilo se nekoliko krivičnih postupaka, od falsifikovanja isprava do iznude, saznaje "Blic". Kako saznajemo, protiv investitora u… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 54 minutajoš 63 povezane

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 9 minutajoš 53 povezane

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 8 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih