Povezane vesti
Ekskluzivno bratanac je svakodnevno tukao i vređao: Udarao me daskom, a odgajila sam ga kao sina
Večernje novosti 06.09.2018
Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o njihovim životnim mukama. Bratanac Milan svakodnevno vređao i tukao Ljubicu M. (65). Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o njihovim… »
"Brat i snaja su me silovali i mučili": Nataša je pronašla izgubljenog polubrata, otišla mu u posetu i doživela nezamislive…
Blic 06.09.2018
Nataša M. (30), majka troje dece, preživela je nezamisliv horor kada su je brat i snaja silovali, tukli, mučili i terali da briše sopstvenu krv sa poda. Da stvar bude gora, ona je svog brata po majci, iz njenog prvog braka, Dejana S. (34) upoznala pre… »
Ekskluzivno ako vas udari jednom, udaraće vas stalno: Krv mi je šikljala na sve strane, a onda bi počinjao da tuče i decu
Večernje novosti 06.09.2018
Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o njihovim životnim mukama. Marija: Ako vas udari jednom, udaraće vas stalno. Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o njihovim životnim… »
Vesti dana »
Novi detalji eksplozije u Moskvi: Otkrivena neverovatna podudarnost sa mestom gde je stradao Putinov general
Mondo pre 41 minutajoš 20 povezanih
Šteta: Denver poražen uprkos fenomenalnoj partiji Nikole Jokića!
Hot sport pre 21 minutajoš 21 povezana
Badnji dan po gregorijanskom kalendaru, papa apelovao na poštovanje mira
Sputnik pre 31 minutajoš 11 povezanih
Ukrajinske snage se povukle iz Siverska na istoku: Rusi pojačavaju ofanzivu, bliže se „pojasu tvrđava“ u Donjeckoj oblasti
Nova pre 26 minutajoš 10 povezanih