Povezane vesti
Ekskluzivno bratanac je svakodnevno tukao i vređao: Udarao me daskom, a odgajila sam ga kao sina
Večernje novosti 06.09.2018
Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o njihovim životnim mukama. Bratanac Milan svakodnevno vređao i tukao Ljubicu M. (65). Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o… »
"Brat i snaja su me silovali i mučili": Nataša je pronašla izgubljenog polubrata, otišla mu u posetu i doživela…
Blic 06.09.2018
Nataša M. (30), majka troje dece, preživela je nezamisliv horor kada su je brat i snaja silovali, tukli, mučili i terali da briše sopstvenu krv sa poda. Da stvar bude gora, ona je svog brata po majci, iz njenog prvog braka, Dejana S. (34) upoznala pre… »
Ekskluzivno ako vas udari jednom, udaraće vas stalno: Krv mi je šikljala na sve strane, a onda bi počinjao da tuče i decu
Večernje novosti 06.09.2018
Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o njihovim životnim mukama. Marija: Ako vas udari jednom, udaraće vas stalno. Reporteri "Novosti" na tajnoj lokaciji sa štićenicama sigurne kuće u Beogradu o njihovim… »
Vesti dana »

Studenti blokirali RTS, poručili da će blokada trajati 22 sata: Žandarmerija intervenisala, blokiran ulaz u zgradu RTS-a
Serbian News Media pre 6 satijoš 40 povezanih

Studenti blokirali zgradu RTS-a u Beogradu, tukla ih interventna policija
SEEbiz pre 1 satjoš 35 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Više od 330 dronova oboreno iznad Rusije; Američko-ukrajinski pregovori u Džedi o okončanju rata
RTV pre 26 minutajoš 20 povezanih