Повезане вести

Ексклузивно братанац је свакодневно тукао и вређао: Ударао ме даском, а одгајила сам га као сина

Ексклузивно братанац је свакодневно тукао и вређао: Ударао ме даском, а одгајила сам га као сина

Вечерње новости 06.09.2018
Репортери "Новости" на тајној локацији са штићеницама сигурне куће у Београду о њиховим животним мукама. Братанац Милан свакодневно вређао и тукао Љубицу М. (65). Репортери "Новости" на тајној локацији са штићеницама сигурне… »
"Брат и снаја су ме силовали и мучили": Наташа је пронашла изгубљеног полубрата, отишла му у посету и доживела незамисливе…

"Брат и снаја су ме силовали и мучили": Наташа је пронашла изгубљеног полубрата, отишла му у посету и доживела незамисливе…

Блиц 06.09.2018
Наташа М. (30), мајка троје деце, преживела је незамислив хорор када су је брат и снаја силовали, тукли, мучили и терали да брише сопствену крв са пода. Да ствар буде гора, она је свог брата по мајци, из њеног првог брака… »
Ексклузивно ако вас удари једном, удараће вас стално: Крв ми је шикљала на све стране, а онда би почињао да туче и децу

Ексклузивно ако вас удари једном, удараће вас стално: Крв ми је шикљала на све стране, а онда би почињао да туче и децу

Вечерње новости 06.09.2018
Репортери "Новости" на тајној локацији са штићеницама сигурне куће у Београду о њиховим животним мукама. Марија: Ако вас удари једном, удараће вас стално. Репортери "Новости" на тајној локацији са штићеницама сигурне куће у… »

Вести дана »