Повезане вести
Мама, она се сама штипа! Вереник Саре Видак испричао шта се стварно дешавало кобног дана у судници!
Курир 07.09.2018
Доживео сам шок када сам чуо да је Сара у притвору, дивим јој се шта је све издржала, прича Стеван Прпа, момак Београђанке која је у Спужу била 23 дана. Стеван Прпа (19), вереник Саре Видак (20) из Београда, која је 23 дана била… »
Исповест саре Видак по повратку у Србију: "На црногорско приморје више никада нећу отићи, чим отворим очи сетим се затворског…
Блиц 07.09.2018
- На црногорско приморје сигурно више никада нећу ићи, али не могу да кажем да нећу у Црну Гору, одакле је пореклом мој деда, за кога сам баш била везана - рекла је Сара Видак за "Блиц" одмах по повратку у Србију, после 23 дана… »
Мајка Саре Видак захвална на подршци: Неки су били спремни да жртвују здравље да би нам помогли
Вечерње новости 06.09.2018
Оливера Видак Ковачевић, мајка Саре Видак, поручила је да им је у тешким моментима значила подршка коју су она и њена кћерка (у притвору провела 23 дана) добијале са многих адреса у Србији и Црној Гори. ПОДГОРИЦА - Оливера Видак… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних

Тешка саобраћајна несрећа у Срему: Најмање двоје погинулих, око 80 повређених
BBC News пре 16 минутајош 66 повезаних

Крај Пиксијеве ере: Стојковић више није селектор фудбалске репрезентације Србије
BBC News пре 11 минутајош 40 повезаних

Влада дала сагласност: Буџет на факултетима остварив и са мање од 48 бодова
Недељник пре 21 минутајош 18 повезаних

Предао се бивши саветник за националну безбедност Беле куће Џон Болтон пред савезним судом у држави Мериленд (видео, фото)
Курир пре 1 сатјош 24 повезане