Повезане вести

Народ на Косову уз сузе и аплаузе слушао Вучића! Председник поручио: Победићемо без крви, оружја и мртвих!

Народ на Косову уз сузе и аплаузе слушао Вучића! Председник поручио: Победићемо без крви, оружја и мртвих!

Курир 09.09.2018
- Имам намеру да победимо. И да Србија победи, први пут у не знам колико година. Без крви, мртвих, ужаса и гробова. И имам намеру да ова земља буде велика не по томе што ће да освоји Балкан или свет, него по томе што ће да… »
Вучић у Северној Митровици: Нисмо ни близу решења

Вучић у Северној Митровици: Нисмо ни близу решења

Глас Америке 09.09.2018
Председник Србије Александар Вучић поручио је у недељу из Северне Митровице да Београд и Приштина нису ни близу нацрта решења и истакао да ће неко у наредних десет или двадесет година морати да постигне договор са Албанцима… »
Аналитичари: Вучић на Косову није рекао ништа ново

Аналитичари: Вучић на Косову није рекао ништа ново

СЕЕбиз 09.09.2018
БЕОГРАД - У анализи Вучеве посете Косову и Метохији, новинари и аналитичари оцењују да она није донела суштински ништа ново, и да председник Србије није рекао ништа што до сада нисмо знали, односно да јавност није добила… »
Вучић на Косову: Зашто је изостао кључни предлог Београда који су сви чекали?

Вучић на Косову: Зашто је изостао кључни предлог Београда који су сви чекали?

Вести онлине 09.09.2018
"Указивањем на то да ц́е неко у наредних десет или двадесет година морати да постигне договор са Албанцима, Вучиц́ је показао да и сам постаје помало несигуран у то да је решење уопште видљиво и да је у контурама које је… »
Вучић: Лаж да независност Косова мора да се призна до краја године

Радио 021 09.09.2018
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Косовској Митровици да је ноторна лаж да је "неко спреман и мора да призна независност Косова до краја године", да још нема никаквог договора, али је нагласио да Србија хоће… »
Вучић на Косову није рекао ништа ново, тврде аналитичари

Вучић на Косову није рекао ништа ново, тврде аналитичари

Н1 Инфо 09.09.2018
У анализи Вучеве посете Косову и Метохији, новинари и аналитичари оцењују да она није донела суштински ништа ново, и да председник Србије није рекао ништа што до сада нисмо знали, односно да јавност није добила историјски говор… »
Вучић у Косовској Митровици: И у добру и у злу Србија увек уз свој народ на Космету

Вучић у Косовској Митровици: И у добру и у злу Србија увек уз свој народ на Космету

РТС 09.09.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је у обраћању у Косовској Митровици да је његова обавеза да каже да ће Србија и у добру и у злу увек бити уз свој народ на Косову и Метохији. Још немамо никакав нацрт решења, нисмо ни… »
Вучић у Косовској Митровици: Дошао сам да кажем истину о нашој тешкој позицији (видео)

Вучић у Косовској Митровици: Дошао сам да кажем истину о нашој тешкој позицији (видео)

Блиц 09.09.2018
Председник Србије Александар Вучић данас је у Косовској Митровици одржао несвакидашњи говор у којем је позвао Србе и Србију на одрицање од бројних националних митова, који су, иначе, деценијама били основа српске политике према… »
Говор председника Србије у косовској Митровици: Одавде нема назад, и у добру и у злу бићемо уз свој народ; Лаж је да морамо да…

Говор председника Србије у косовској Митровици: Одавде нема назад, и у добру и у злу бићемо уз свој народ; Лаж је да морамо да…

Вечерње новости 09.09.2018
Моја намера је да победимо, да Србија победи, по први пут у не знам колико година, без крви, без мртвих, без ужаса и гробова, већ радом, знањем и децом, поручио је данас председник Србије. Моја намера је да победимо, да Србија… »

Данас 09.09.2018
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Косовској Митровици да је ноторна лаж да је „неко спреман и мора да призна независност Косова до краја године“, да још нема никаквог договора, али је нагласио да Србија хоће… »
Вучић: Када вам причају да хоћу да мењам границе, не говоре вам истину

Вучић: Када вам причају да хоћу да мењам границе, не говоре вам истину

Нова економија 09.09.2018
Када вам причају да хоћу да мењам границе, не говоре вам истину. Хоћемо да урадимо све што можемо и сачувамо све што можемо на Косову и Метохији, хоћемо да за вас освојимо сва права која вам припадају, хоћемо ваше право на… »
Вучић: Милошевић велики српски лидер, али није могао против целог света

Вучић: Милошевић велики српски лидер, али није могао против целог света

СЕЕбиз 09.09.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Косовској Митровици да је ноторна лаж да је договорио да до краја године "преда Косово и Метохију" и да једино жели да избори већа права за Србе на Косову… »
Вучић у Косовској Митровици: Дошао сам да вам кажем истину

Вучић у Косовској Митровици: Дошао сам да вам кажем истину

Прва 09.09.2018
Грађанима Косовске Митровице се Вучић обратио на организованом скупу. "Пре него што прочитам оно што сам недељама писао, хоћу да се извиним грађанима који нису могли да дођу, јер су неки други људи палили гуме, шенлучили… »
Вучић: Када кажу да хоћу да мењам границе, не говоре истину

Вучић: Када кажу да хоћу да мењам границе, не говоре истину

Н1 Инфо 09.09.2018
Када вам причају да хоћу да мењам границе, не говоре вам истину. Хоћемо да урадимо све што можемо и сачувамо све што можемо на Косову и Метохији, хоћемо да за вас освојимо сва права која вам припадају, хоћемо ваше право на… »

Вести дана »